MADO

GÜNEŞ TERAZİ BURCUNDA

Yaşam 09.10.2023 - 14:13, Güncelleme: 09.10.2023 - 14:16
 

GÜNEŞ TERAZİ BURCUNDA

23 Eylül 23 Ekim Arasında Doğan İnsanlar için Güneş Terazi Burcu'nda Deriz. Hava elementine mensup olan teraziler, dengeli, diplomatik ve çift tabiatlıdır.

23 Eylül 23 Ekim Arasında Doğan İnsanlar için Güneş Terazi Burcu'nda Deriz. Hava elementine mensup olan teraziler, dengeli, diplomatik ve çift tabiatlıdır. Bundan dolayı diğer insanlar dengeli olduklarını zannederler. Oysa iç dünyalarında o dengeyi kurmakta zorlanırlar. Tıpkı terazinin dengeli hâle gelebilmesi için bir aşağı bir yukarı çıktığı gibi bu burcun insanları içsel olarak duygularını ani değişimlerle dengeli hâle getirmeye çalışarak yaşarlar. Ancak bunu kimseye belli etmezler. Çevrelerinde daima güzeli görmeyi arzu ederler. Analitik ve eleştirel bir yapıları vardır. Adalet duyguları çok gelişmiştir. Çabuk dostluk kurarlar ancak körü körüne hemen bağlanmazlar. Terazi Kadını, çoğunlukla güzel, cazibeli ve çekici olurlar. Para onlar için son derece önemli olsa da cimrilik etmezler. Duygusal hareket etmekten ziyade akıl ve mantıkla hareket ederler. Giydikleri kıyafetleri veya taktıkları aksesuarları kendilerine yakıştıracak ince bir zevke sahiptirler. Sosyaldirler. Terazi erkeği, ince zevkli, duyarlı ve başkalarının düşüncelerini önemseyen insanlardır. Dostluğa önem verir ve dostlarına ihanet etmezler. Sadık bir eş olurlar. İnce, zarif ve şıktırlar. Nezih ve güzel şeylerden hoşlanırlar. Ailesine düşkün ve destektirler. Terazi çocuğu, çok sevimli ve güzel bir bebeklikleri olur. İyi kalplidirler. Büyüdükçe sezgileri güçlenerek daha doğru hareket etmeye başlarlar.
23 Eylül 23 Ekim Arasında Doğan İnsanlar için Güneş Terazi Burcu'nda Deriz. Hava elementine mensup olan teraziler, dengeli, diplomatik ve çift tabiatlıdır.

23 Eylül 23 Ekim Arasında Doğan İnsanlar için Güneş Terazi Burcu'nda Deriz. Hava elementine mensup olan teraziler, dengeli, diplomatik ve çift tabiatlıdır. Bundan dolayı diğer insanlar dengeli olduklarını zannederler. Oysa iç dünyalarında o dengeyi kurmakta zorlanırlar. Tıpkı terazinin dengeli hâle gelebilmesi için bir aşağı bir yukarı çıktığı gibi bu burcun insanları içsel olarak duygularını ani değişimlerle dengeli hâle getirmeye çalışarak yaşarlar. Ancak bunu kimseye belli etmezler. Çevrelerinde daima güzeli görmeyi arzu ederler. Analitik ve eleştirel bir yapıları vardır. Adalet duyguları çok gelişmiştir. Çabuk dostluk kurarlar ancak körü körüne hemen bağlanmazlar.
Terazi Kadını, çoğunlukla güzel, cazibeli ve çekici olurlar. Para onlar için son derece önemli olsa da cimrilik etmezler. Duygusal hareket etmekten ziyade akıl ve mantıkla hareket ederler. Giydikleri kıyafetleri veya taktıkları aksesuarları kendilerine yakıştıracak ince bir zevke sahiptirler. Sosyaldirler.
Terazi erkeği, ince zevkli, duyarlı ve başkalarının düşüncelerini önemseyen insanlardır. Dostluğa önem verir ve dostlarına ihanet etmezler. Sadık bir eş olurlar. İnce, zarif ve şıktırlar. Nezih ve güzel şeylerden hoşlanırlar. Ailesine düşkün ve destektirler.
Terazi çocuğu, çok sevimli ve güzel bir bebeklikleri olur. İyi kalplidirler. Büyüdükçe sezgileri güçlenerek daha doğru hareket etmeye başlarlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.