MADO

SURİYE’DE NEVŞEHİR MAHALLESİ KURULDU

Nevşehir 05.10.2023 - 11:51, Güncelleme: 05.10.2023 - 11:57
 

SURİYE’DE NEVŞEHİR MAHALLESİ KURULDU

Nevşehir İHH İnsani Yardım Derneği tarafından Suriye’nin İdlib kırsalındaki Kemmune bölgesinde inşa edilen 144 briket ev, savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Nevşehir başta olmak üzere, Türkiye ve farklı coğrafyalardaki mazlum Müslümanların yardımına koşan İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği hayırseverlerin destekleriyle mağduriyetleri gidermeye devam ediyor. Nevşehir’de yüzlerce yetim çocuğun giderlerini karşılayarak himaye eden İHH, Nevşehir genelindeki ihtiyaç sahibi ve mağdurlara gereksinim duyulan konularda yardım elini uzatmaya devam ediyor. Bu çerçevede büyük takdir toplayarak hayırseverlerin destekleriyle çeşitli çalışmalar da yürüten Nevşehir İHH, savaşla birlikte aç ve açıkta kalan Suriye’deki sivillerin hayata tutunmalarına destek sunuyor. Suriye’nin İdlib kırsalındaki Kemmune bölgesinde Nevşehir İHH İnsani Yardım Derneği’nin destekleriyle yapılan 144 ev, savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. 26 binden fazla briket ev yapıldı İki odalı olarak inşa edilen 45 metrekare genişliğindeki evlerde mutfak, banyo, lavabo ve avlunun yanı sıra elektrik, temiz su ve kanalizasyon tesisatıyla su deposu bulunuyor. Suriye içerisinde İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Türkiye ve dünya genelindeki bağışçıların destekleriyle bugüne kadar 26 binden fazla briket ev yapıldı. Yaklaşık 4 yıldır uygulanan proje sayesinde çok sayıda aile, zorlu çadır hayatından kurtarılarak sıcak bir yuvaya kavuşmuş oldu. https://www.youtube.com/watch?v=G_81ng9wXvw
Nevşehir İHH İnsani Yardım Derneği tarafından Suriye’nin İdlib kırsalındaki Kemmune bölgesinde inşa edilen 144 briket ev, savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Nevşehir başta olmak üzere, Türkiye ve farklı coğrafyalardaki mazlum Müslümanların yardımına koşan İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği hayırseverlerin destekleriyle mağduriyetleri gidermeye devam ediyor.

Nevşehir’de yüzlerce yetim çocuğun giderlerini karşılayarak himaye eden İHH, Nevşehir genelindeki ihtiyaç sahibi ve mağdurlara gereksinim duyulan konularda yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Bu çerçevede büyük takdir toplayarak hayırseverlerin destekleriyle çeşitli çalışmalar da yürüten Nevşehir İHH, savaşla birlikte aç ve açıkta kalan Suriye’deki sivillerin hayata tutunmalarına destek sunuyor.
Suriye’nin İdlib kırsalındaki Kemmune bölgesinde Nevşehir İHH İnsani Yardım Derneği’nin destekleriyle yapılan 144 ev, savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.
26 binden fazla briket ev yapıldı
İki odalı olarak inşa edilen 45 metrekare genişliğindeki evlerde mutfak, banyo, lavabo ve avlunun yanı sıra elektrik, temiz su ve kanalizasyon tesisatıyla su deposu bulunuyor.
Suriye içerisinde İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Türkiye ve dünya genelindeki bağışçıların destekleriyle bugüne kadar 26 binden fazla briket ev yapıldı.
Yaklaşık 4 yıldır uygulanan proje sayesinde çok sayıda aile, zorlu çadır hayatından kurtarılarak sıcak bir yuvaya kavuşmuş oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=G_81ng9wXvw

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.