NEVÜ öğrencilerine bilgilendirme desteği

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2023 - 17:30, Güncelleme: 03.10.2023 - 17:08
 

NEVÜ öğrencilerine bilgilendirme desteği

NEVÜ öğrencilerine bilgilendirme desteği

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kariyer Merkezi Öğrenci Destek Ofisi öğrencilere güvenlik, rehberlik, danışmanlık ve sosyal destek gibi konularda yardımcı ve destek olmak amacıyla stant açtı.NEVÜ Rektörlüğü tarafından ‘2023-2024 Eğitim-Öğretime Yılı’na hazırlık çerçevesinde üniversite bünyesinde öğrencilerin sosyal güvenliğini sağlamak ve dönem boyunca faaliyet göstermek amacıyla kurulan ‘Kariyer Merkezi Öğrenci Destek Ofisi, NEVÜ Merkez Yerleşke içerisinde stant açtı. Alanında uzman akademik ve idari personelin görev aldığı stantta öğrenciler güvenlik, güvenli barınma, ulaşım imkanları ve üniversitenin sosyal imkânları hakkında bilgilendiriliyor.İki hafta boyunca NEVÜ merkez yerleşke içerisinde öğrencilere hizmet verecek olan Kariyer Merkezi Öğrenci Destek Ofisi ayrıca eğitim-öğretim yılı boyunca Nevşehir Valiliği, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Eğitim Şube Müdürlüğü iş birliğinde ‘Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF)’ bünyesinde uyuşturucu ile mücadele, tabiiyet ve ilgili suç örgütleri hakkında öğrencileri bilgilendirmeye yönelik etkinlikler düzenleyecek.
NEVÜ öğrencilerine bilgilendirme desteği
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kariyer Merkezi Öğrenci Destek Ofisi öğrencilere güvenlik, rehberlik, danışmanlık ve sosyal destek gibi konularda yardımcı ve destek olmak amacıyla stant açtı.
NEVÜ Rektörlüğü tarafından ‘2023-2024 Eğitim-Öğretime Yılı’na hazırlık çerçevesinde üniversite bünyesinde öğrencilerin sosyal güvenliğini sağlamak ve dönem boyunca faaliyet göstermek amacıyla kurulan ‘Kariyer Merkezi Öğrenci Destek Ofisi, NEVÜ Merkez Yerleşke içerisinde stant açtı. Alanında uzman akademik ve idari personelin görev aldığı stantta öğrenciler güvenlik, güvenli barınma, ulaşım imkanları ve üniversitenin sosyal imkânları hakkında bilgilendiriliyor.
İki hafta boyunca NEVÜ merkez yerleşke içerisinde öğrencilere hizmet verecek olan Kariyer Merkezi Öğrenci Destek Ofisi ayrıca eğitim-öğretim yılı boyunca Nevşehir Valiliği, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Eğitim Şube Müdürlüğü iş birliğinde ‘Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF)’ bünyesinde uyuşturucu ile mücadele, tabiiyet ve ilgili suç örgütleri hakkında öğrencileri bilgilendirmeye yönelik etkinlikler düzenleyecek.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.