NEVÜ’LÜ PERSONELLERDEN İL BİRİNCİLİĞİ

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2023 - 13:00, Güncelleme: 03.10.2023 - 14:58
 

NEVÜ’LÜ PERSONELLERDEN İL BİRİNCİLİĞİ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Erkek Personel Masa Tenisi Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ’Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gelin Sporda Buluşalım’ teması ile düzenlediği ’Kamu Spor Oyunları’nda İl birincisi oldu.

Masa Tenisi branşında düzenlenen turnuvaya; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Erkek Personel Masa Tenisi Takımı, Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü, Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Nevşehir Belediyesi ve Kapadokya Alan Başkanlığı olmak üzere 6 takım katıldı. Lig usulünde düzenlenen turnuvada Mustafa Büyükkurutlu, Gökmen Özdil, Mahmut Musa Yıldız ve Zinnur Durmuş’tan oluşan NEVÜ Erkek Personel Masa Tenisi Takımı, çıktığı 5 müsabakada tüm rakiplerini aynı skorla 3-0 mağlup ederek İl birincisi oldu. NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları bünyesinde düzenlediği müsabakalarda İl birincisi olan NEVÜ Erkek Personel Masa Tenisi Takımı’nı tebrik etti. Rektör Aktekin ayrıca 18-22 Ekim tarihleri arasında Kırşehir’de düzenlenecek Bölgesel Grup Müsabakalarında NEVÜ’yü ve Nevşehir’i temsil ederek Türkiye Şampiyonası için mücadele edecek olan NEVÜ Erkek Personel Masa Tenisi Takımı’na başarılar diledi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Erkek Personel Masa Tenisi Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ’Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gelin Sporda Buluşalım’ teması ile düzenlediği ’Kamu Spor Oyunları’nda İl birincisi oldu.

Masa Tenisi branşında düzenlenen turnuvaya; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Erkek Personel Masa Tenisi Takımı, Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü, Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Nevşehir Belediyesi ve Kapadokya Alan Başkanlığı olmak üzere 6 takım katıldı. Lig usulünde düzenlenen turnuvada Mustafa Büyükkurutlu, Gökmen Özdil, Mahmut Musa Yıldız ve Zinnur Durmuş’tan oluşan NEVÜ Erkek Personel Masa Tenisi Takımı, çıktığı 5 müsabakada tüm rakiplerini aynı skorla 3-0 mağlup ederek İl birincisi oldu. NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları bünyesinde düzenlediği müsabakalarda İl birincisi olan NEVÜ Erkek Personel Masa Tenisi Takımı’nı tebrik etti.
Rektör Aktekin ayrıca 18-22 Ekim tarihleri arasında Kırşehir’de düzenlenecek Bölgesel Grup Müsabakalarında NEVÜ’yü ve Nevşehir’i temsil ederek Türkiye Şampiyonası için mücadele edecek olan NEVÜ Erkek Personel Masa Tenisi Takımı’na başarılar diledi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.