MADO

Virajı Alamayan Tır Devrildi: 1 Ölü 1 Yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2023 - 21:30, Güncelleme: 30.09.2023 - 23:39
 

Virajı Alamayan Tır Devrildi: 1 Ölü 1 Yaralı

Nevşehir’de, virajı alamayan tırın devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Avanos - Gülsehir yolu Özkonak mevkiinde virajı alamayarak kontrolden çıkan M.Y.’nün sürücüsü olduğu 01 ARP 959 plakalı buğday yüklü tır devrildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde A.E.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı olarak kurtulan sürücü M.Y. ise ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Nevşehir’de, virajı alamayan tırın devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Avanos - Gülsehir yolu Özkonak mevkiinde virajı alamayarak kontrolden çıkan M.Y.’nün sürücüsü olduğu 01 ARP 959 plakalı buğday yüklü tır devrildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde A.E.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı olarak kurtulan sürücü M.Y. ise ambulansla nevşehir haberleri">Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

kaza haberleri">Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.