MADO

Uçhisar kasabasında mezarlık alanı genişletildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2023 - 15:30, Güncelleme: 28.09.2023 - 14:18
 

Uçhisar kasabasında mezarlık alanı genişletildi

Uçhisar kasabasında mezarlık alanı genişletildi

Uçhisar belediyesi tarafından mezarlık alanı genişletme çalışması yapıldı.Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar’da mezar yeri alanı Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün takibiyle belde de mevcut nüfusuna ek 7 bin nüfusa yeterli olacak şekilde 25 bin metrekare alanda mezarlık genişletme çalışmaları tamamlandı.Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızın uzun yıllar mezarlık sıkıntısı yaşamamaları için geniş bir alanda yürüttüğümüz çalışmanın sonuna geldik. İçerisinde morg, bay-bayan abdest alma yeri, mescit, tam teşekküllü taziye evi ve kasabamıza cenazesi için yurt içinden ve yurt dışından gelmiş kalacak yeri olmayan vatandaşlarımız için misafirhane bulunan mezarlık alanımızın kasabamıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Uçhisar kasabasında mezarlık alanı genişletildi
Uçhisar belediyesi tarafından mezarlık alanı genişletme çalışması yapıldı.
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar’da mezar yeri alanı Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün takibiyle belde de mevcut nüfusuna ek 7 bin nüfusa yeterli olacak şekilde 25 bin metrekare alanda mezarlık genişletme çalışmaları tamamlandı.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızın uzun yıllar mezarlık sıkıntısı yaşamamaları için geniş bir alanda yürüttüğümüz çalışmanın sonuna geldik. İçerisinde morg, bay-bayan abdest alma yeri, mescit, tam teşekküllü taziye evi ve kasabamıza cenazesi için yurt içinden ve yurt dışından gelmiş kalacak yeri olmayan vatandaşlarımız için misafirhane bulunan mezarlık alanımızın kasabamıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.