MADO

Gaziler Avanos'ta Anıldı

İlçe Haberleri 19.09.2023 - 14:20, Güncelleme: 19.09.2023 - 14:20
 

Gaziler Avanos'ta Anıldı

Avanos'ta 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı nedeniyle, tören düzenlendi.

Avanos Kaymakamı Aziz Gölbaşı ve Avanos Belediye başkanı Celal Alper İbaş tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak  ardından jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Serkan Durmaz günün anlamını belirten bir konuşmasını yaptı. Törene daire amirleri, gaziler, gazi yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Parti temsilcilerinin de katıldığı tören hatıra fotoğrafının çekilmesinden sonra sona erdi.
Avanos'ta 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı nedeniyle, tören düzenlendi.

Avanos Kaymakamı Aziz Gölbaşı ve Avanos Belediye başkanı Celal Alper İbaş tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak  ardından jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Serkan Durmaz günün anlamını belirten bir konuşmasını yaptı.

Törene daire amirleri, gaziler, gazi yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Parti temsilcilerinin de katıldığı tören hatıra fotoğrafının çekilmesinden sonra sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.