MADO

BAZI İNSANLARA HİZMET HARAM

Nevşehir 31.08.2023 - 13:11, Güncelleme: 31.08.2023 - 13:11
 

BAZI İNSANLARA HİZMET HARAM

2000 Evler Mahallesi'nde yer alan İpek Park'ın etrafına atılan çöpler ve bilinçsizce terk edilen atıklar tepki topluyor.

Hastane yolu üzerinde bulunan park, insanların bilinçsizce çöp atmaları ve çevre kirililiği gibi sorunlarla boğuşuyor. Parkın etrafına atılan çöp yığınları, adeta çevre kirliliğinin açık bir göstergesi haline gelmiş durumda. Görünüşe göre, bazı insanlar parkın temizliği ve çevrenin korunması gibi hassas konularda bilinçsizce davranmaktan çekinmiyorlar. Maalesef çoğu insanın çöplerini yerlere atma alışkanlığı, parkın güzelliğini gölgeliyor.  Çevreye duyarlı olmak hepimizin sorumluluğudur.  
2000 Evler Mahallesi'nde yer alan İpek Park'ın etrafına atılan çöpler ve bilinçsizce terk edilen atıklar tepki topluyor.

Hastane yolu üzerinde bulunan park, insanların bilinçsizce çöp atmaları ve çevre kirililiği gibi sorunlarla boğuşuyor. Parkın etrafına atılan çöp yığınları, adeta çevre kirliliğinin açık bir göstergesi haline gelmiş durumda. Görünüşe göre, bazı insanlar parkın temizliği ve çevrenin korunması gibi hassas konularda bilinçsizce davranmaktan çekinmiyorlar. Maalesef çoğu insanın çöplerini yerlere atma alışkanlığı, parkın güzelliğini gölgeliyor. 


Çevreye duyarlı olmak hepimizin sorumluluğudur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.