MADO

İHH Yardıma Devam Ediyor

Nevşehir 25.08.2023 - 22:07, Güncelleme: 25.08.2023 - 22:07
 

İHH Yardıma Devam Ediyor

İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği tarafından asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesine yardımlar sürüyor.

Aşırı sıcakların hüküm sürdüğü Hatay il merkezi ve köylerde Nevşehir İHH tarafından su ve un dağıtımı yapıldı. Nevşehir’de toplanan her biri 5 litrelik şişelerde olmak üzere 20 ton su sıcaklardan dolayı içme suyu sorunu yaşayan depremzedelere ulaştırıldı. Ayrıca un dağıtımı yapıldı. Dünyanın neresinde olursa olsun mazlumların imdadına koşan İHH, depremzedeleri unutmuyor. 11 ilde etkili olan depremlerin olduğu 6 Şubat’tan beri depremzedelerin yardımına koşan Nevşehir İHH ekipleri, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Nevşehir’de süren kampanya çerçevesinde toplanan su ve un yardımları kamyonlarla ulaştırılan Hatay’daki depremzedelere dağıtıldı. Nevşehir İHH tarafından yürütülen yardım kampanyasına siz de destek vermek isterseniz detaylı bilgi için 0535 932 7125 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.
İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği tarafından asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesine yardımlar sürüyor.

Aşırı sıcakların hüküm sürdüğü Hatay il merkezi ve köylerde nevşehir haberleri">Nevşehir İHH tarafından su ve un dağıtımı yapıldı.

Nevşehir’de toplanan her biri 5 litrelik şişelerde olmak üzere 20 ton su sıcaklardan dolayı içme suyu sorunu yaşayan depremzedelere ulaştırıldı. Ayrıca un dağıtımı yapıldı.

Dünyanın neresinde olursa olsun mazlumların imdadına koşan İHH, depremzedeleri unutmuyor.

11 ilde etkili olan depremlerin olduğu 6 Şubat’tan beri depremzedelerin yardımına koşan Nevşehir İHH ekipleri, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Nevşehir’de süren kampanya çerçevesinde toplanan su ve un yardımları kamyonlarla ulaştırılan Hatay’daki depremzedelere dağıtıldı.

Nevşehir İHH tarafından yürütülen yardım kampanyasına siz de destek vermek isterseniz detaylı bilgi için 0535 932 7125 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.