MADO

Kudüs Çocuk Atölyesi Etkinliği Düzenlenecek

Gündem 18.08.2023 - 23:44, Güncelleme: 19.08.2023 - 09:56
 

Kudüs Çocuk Atölyesi Etkinliği Düzenlenecek

Nevşehir Genç İHH teşkilatı tarafından 8-12 yaş arası çocuklara yönelik “Ballı Kubbem Kudüs Çocuk Atölyesi” etkinliği düzenlenecek.

Çocuklar için birbirinden eğlenceli ve renkli etkinlik hazırlayan Genç İHH gönüllüleri, bu aktivitelerden elde edilecek geliri Kudüs’teki yetim çocuklara gönderecek. Program, 23 Ağustos Çarşamba günü saat 17.30’da Hanım Konağı yanındaki Kültür Park’ta düzenlenecek. Etkinlik kapsamında, Kudüs Sunumu, çeşitli oyunlar, sergiler ve eğlenceli etkinlikler gerçekleştirilecek. Katılımcı çocuklar için hediyelerin hazırlandığı programda satış standı da yer alacak. Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa’nın ev sahibi Kudüs’ün yeni nesilce tanınması ve anlaşılması adına hazırlanan bu eğlenceli çocuk etkinliğini kaçırmayın. Tarih: 23 Ağustos Çarşamba Saat: 17.30 Yer: Kültür Park
Nevşehir Genç İHH teşkilatı tarafından 8-12 yaş arası çocuklara yönelik “Ballı Kubbem Kudüs Çocuk Atölyesi” etkinliği düzenlenecek.

Çocuklar için birbirinden eğlenceli ve renkli etkinlik hazırlayan Genç İHH gönüllüleri, bu aktivitelerden elde edilecek geliri Kudüs’teki yetim çocuklara gönderecek.

Program, 23 Ağustos Çarşamba günü saat 17.30’da Hanım Konağı yanındaki Kültür Park’ta düzenlenecek.

Etkinlik kapsamında, Kudüs Sunumu, çeşitli oyunlar, sergiler ve eğlenceli etkinlikler gerçekleştirilecek. Katılımcı çocuklar için hediyelerin hazırlandığı programda satış standı da yer alacak.

Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa’nın ev sahibi Kudüs’ün yeni nesilce tanınması ve anlaşılması adına hazırlanan bu eğlenceli çocuk etkinliğini kaçırmayın.

Tarih: 23 Ağustos Çarşamba
Saat: 17.30
Yer: Kültür Park

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.