MADO

Güneş Başak Burcunda

Yaşam 15.08.2023 - 09:25, Güncelleme: 15.08.2023 - 09:25
 

Güneş Başak Burcunda

23 Ağustos 22 Eylül arasında doğanların Güneş Başak Burcu'nda deriz. Bu burç değişken burçlar arasındadır

 Elementi Topraktır. Yönetici gezegeni ise retrosuyla meşhur Merkür'dür. Merkür'ün günü Çarşamba. Rengi turuncudur.  Bu burcun insanları çok çalışkandırlar. Son derece mantıklı, işini şansa bırakmayan ve attığı adımın nereye gittiğini bilen insanlardır. Ayrıntılar sizin için çok önemlidir. Bir olayı ya da herhangi bir davranışı analiz etmek sizin çok hoşunuza gider.  Düzen sizin için önemlidir. Titizliliğinizle ünlüsünüzdür. Ancak bazı Başaklar bilinenin aksine çok düzensiz ve dağınıktırlar. Aynı zamanda pratiktirler. Sağlık yönünden evhamlıdırlar. Hatta pek çok hastalık hastası bu burçtandır. İyi yemek yemekten ve iyi giyinmekten hoşlanırlar. Bağırsak ve bel kısımlarının sağlıklarına daha çok dikkat etmeliler. Başak Burcu Kadını, evine düşkün olurlar. Zeki, mantıklı ve planlı oldukları için işlerini pratik ve kolaylıkla görürler. Evleri çoğunlukla derli, toplu, temiz ve zevkli döşenmiştir. Dostluk onlar için çok önemlidir. İhtiyatlı ve dikkatlidirler. Ayrıntıcı oldukları için evlenecek kişiyi seçmeleri güçtür. Bazen de ideallerindeki kişiyi bulamazlar ve ömür boyu bekar kalırlar. Çalışmayı sever, maddeye güvenirler. Paranın verdiği rahatı ve güveni isterler. Para kazanan insanlara saygı duyarlar. Temiz, iyi giyimli, neşeli, güler yüzlü, sempatik ve zariftirler. İyi anne olurlar. Çok çabuk kesebilirler. Başak Burcu Erkeği, realisttirler. Sevgilerini sözlerle ifade etmeyi sevmezler. Havai tiplerden nefret ederler. İyi kazansalar dahi çalışmayı severler. Para onlar için önemlidir. Dostluk sevgiden önce gelir onlar için. Ailelerine ve dostlarına düşkündürler. Giyimlerine özen gösterirler. Bilgiye, kibarlığa, zerafet ve nezakete önem verirler. Tutumlu insanlardır. Evlendikten sonra eşlerine sadık olurlar. Romantiklik yerine neşeli bir dost gibi davranırlar. Başak Burcu Çocuğu, küçük yaşlarından itibaren zeki olurlar. Her şeyi merak edip sorarlar. Okul başarısı iyidir. Zeki oldukları için çok çalışmadan dahi başarı gösterirler. Sabırsız, çabuk bıkan  ve huzursuz tipler olabilirler. Doğayı severler. Zekaları onların sabit bir konuya odaklanmalarını engeller ve ilgisi çabuk dağılarak yön değiştirirler.
23 Ağustos 22 Eylül arasında doğanların Güneş Başak Burcu'nda deriz. Bu burç değişken burçlar arasındadır

 Elementi Topraktır. Yönetici gezegeni ise retrosuyla meşhur Merkür'dür. Merkür'ün günü Çarşamba. Rengi turuncudur.  Bu burcun insanları çok çalışkandırlar. Son derece mantıklı, işini şansa bırakmayan ve attığı adımın nereye gittiğini bilen insanlardır. Ayrıntılar sizin için çok önemlidir. Bir olayı ya da herhangi bir davranışı analiz etmek sizin çok hoşunuza gider.  Düzen sizin için önemlidir. Titizliliğinizle ünlüsünüzdür. Ancak bazı Başaklar bilinenin aksine çok düzensiz ve dağınıktırlar. Aynı zamanda pratiktirler. Sağlık yönünden evhamlıdırlar. Hatta pek çok hastalık hastası bu burçtandır. İyi yemek yemekten ve iyi giyinmekten hoşlanırlar. Bağırsak ve bel kısımlarının sağlıklarına daha çok dikkat etmeliler.
Başak Burcu Kadını, evine düşkün olurlar. Zeki, mantıklı ve planlı oldukları için işlerini pratik ve kolaylıkla görürler. Evleri çoğunlukla derli, toplu, temiz ve zevkli döşenmiştir. Dostluk onlar için çok önemlidir. İhtiyatlı ve dikkatlidirler. Ayrıntıcı oldukları için evlenecek kişiyi seçmeleri güçtür. Bazen de ideallerindeki kişiyi bulamazlar ve ömür boyu bekar kalırlar. Çalışmayı sever, maddeye güvenirler. Paranın verdiği rahatı ve güveni isterler. Para kazanan insanlara saygı duyarlar. Temiz, iyi giyimli, neşeli, güler yüzlü, sempatik ve zariftirler. İyi anne olurlar. Çok çabuk kesebilirler.
Başak Burcu Erkeği, realisttirler. Sevgilerini sözlerle ifade etmeyi sevmezler. Havai tiplerden nefret ederler. İyi kazansalar dahi çalışmayı severler. Para onlar için önemlidir. Dostluk sevgiden önce gelir onlar için. Ailelerine ve dostlarına düşkündürler. Giyimlerine özen gösterirler. Bilgiye, kibarlığa, zerafet ve nezakete önem verirler. Tutumlu insanlardır. Evlendikten sonra eşlerine sadık olurlar. Romantiklik yerine neşeli bir dost gibi davranırlar.
Başak Burcu Çocuğu, küçük yaşlarından itibaren zeki olurlar. Her şeyi merak edip sorarlar. Okul başarısı iyidir. Zeki oldukları için çok çalışmadan dahi başarı gösterirler. Sabırsız, çabuk bıkan  ve huzursuz tipler olabilirler. Doğayı severler. Zekaları onların sabit bir konuya odaklanmalarını engeller ve ilgisi çabuk dağılarak yön değiştirirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.