MADO

YAZIKLAR OLSUN BİLE AZ ARTIK

Nevşehir 30.07.2023 - 14:45, Güncelleme: 30.07.2023 - 12:01
 

YAZIKLAR OLSUN BİLE AZ ARTIK

Nevşehir TOKİ konutları 5 etap da 4 ay önce hizmete giren camide imam müezzin yok, tuvaletlerde bildiğiniz gibi.

 4 ay gibi önce yeni yapılan engelliler için asansörü ve tuvaleti bile bulunan camide açıldığı günden beri bir depremzede vatandaş imamlık yapıyormuş. Müftülüğün vazifesi nedir kimse bilmez, en azından emekli cami imamlarından veya bünyesinde bulunan personelden faydalanabilirlerdi. Bugün depremzede olan geçici Allah rızasına imamlık yapan kişi gelmeyince camide bulunan en az 400 civarında cami cemaati kendi arasından birini çıkararak cuma namazını Eda etmişlerdir. Cuma Günleri Türkiye'de ki başka camiler için yardım toplayacağınıza önce kendi şehrinize yardım toplayın. MÜFTÜ NEREDE Müftülük personeli sadece binada oturmak İçin mi varlar? Niye camileri denetime çıkmazlar?  İmam yok müezzin yok birde tuvaletlerin durumu.  Cami arsasını vatandaş bagışlar, camiyi hayırsever yaptırır, elektrik  ve ısınma gibi giderler için cuma günleri para toplanır o zaman müftülük ne iş yapar? Bir imam maaşımı bırakın onu ödeyecek hayırseverler bulunur  Caminin işi imamın olmaması İle bitmiyor yine aynı hüsran binlerce para harcanıp müftülüğe teslim edilen caminin tuvaletleri içler acısı Söylenecek söz yok, yazıklar olsun diyeceğiz ama bu kelime çok hafif kalır. Sanırım iktidar partisinin vekilleri bu konuya bir çözüm bulacaklardır.    
Nevşehir TOKİ konutları 5 etap da 4 ay önce hizmete giren camide imam müezzin yok, tuvaletlerde bildiğiniz gibi.

 4 ay gibi önce yeni yapılan engelliler için asansörü ve tuvaleti bile bulunan camide açıldığı günden beri bir depremzede vatandaş imamlık yapıyormuş. Müftülüğün vazifesi nedir kimse bilmez, en azından emekli cami imamlarından veya bünyesinde bulunan personelden faydalanabilirlerdi.
Bugün depremzede olan geçici Allah rızasına imamlık yapan kişi gelmeyince camide bulunan en az 400 civarında cami cemaati kendi arasından birini çıkararak cuma namazını Eda etmişlerdir.  Cuma Günleri Türkiye'de ki başka camiler için yardım toplayacağınıza önce kendi şehrinize yardım toplayın.
MÜFTÜ NEREDE
Müftülük personeli sadece binada oturmak İçin mi varlar?
Niye camileri denetime çıkmazlar? 
İmam yok müezzin yok birde tuvaletlerin durumu. 
Cami arsasını vatandaş bagışlar, camiyi hayırsever yaptırır, elektrik  ve ısınma gibi giderler için cuma günleri para toplanır o zaman müftülük ne iş yapar? Bir imam maaşımı bırakın onu ödeyecek hayırseverler bulunur 
Caminin işi imamın olmaması İle bitmiyor yine aynı hüsran binlerce para harcanıp müftülüğe teslim edilen caminin tuvaletleri içler acısı
Söylenecek söz yok, yazıklar olsun diyeceğiz ama bu kelime çok hafif kalır. Sanırım iktidar partisinin vekilleri bu konuya bir çözüm bulacaklardır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.