MADO

Hırsızlık Suçundan Bir Kişi Tutuklandı

Asayiş 27.07.2023 - 10:26, Güncelleme: 27.07.2023 - 10:26
 

Hırsızlık Suçundan Bir Kişi Tutuklandı

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi olan İl Merkez Uçhisar Beldesi Güvercinlik Mevkiinde gerçekleşen hırsızlık olayında bir kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre 24.07. 2023 günü saat 13:30 sıralarında (1) şahıs kendisine ait ve park halinde olan aracının sağ ön camının kırılmak suretiyle araç içerisinde (1) Adet Samsung J4 Marka cep telefonu, (1) Adet Şarj Kablosu, Kimlik Kartı ve Banka kartlarının olduğu (1) Adet Çantanın kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığı ihbarında bulundu. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Merkez ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile müşterek yapılan araştırmalarda olayı (1) şahsın gerçekleştirdiği tespit edildi, şüpheli  şahıs ile olayda kullanılan araç çaldığı malzemeler ile birlikte Hacıbektaş ilçesinde yakalandı. Çalınan malzemeler sahibine teslim edilmek üzere muhafaza altına alınmış olup (1) şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak Nevşehir Kapalı Ceza Evine gönderildi.  
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi olan İl Merkez Uçhisar Beldesi Güvercinlik Mevkiinde gerçekleşen hırsızlık olayında bir kişi tutuklandı.


Edinilen bilgilere göre 24.07. 2023 günü saat 13:30 sıralarında (1) şahıs kendisine ait ve park halinde olan aracının sağ ön camının kırılmak suretiyle araç içerisinde (1) Adet Samsung J4 Marka cep telefonu, (1) Adet Şarj Kablosu, Kimlik Kartı ve Banka kartlarının olduğu (1) Adet Çantanın kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığı ihbarında bulundu.

nevşehir haberleri">Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Merkez ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile müşterek yapılan araştırmalarda olayı (1) şahsın gerçekleştirdiği tespit edildi, şüpheli  şahıs ile olayda kullanılan araç çaldığı malzemeler ile birlikte Hacıbektaş ilçesinde yakalandı. Çalınan malzemeler sahibine teslim edilmek üzere muhafaza altına alınmış olup (1) şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak Nevşehir Kapalı Ceza Evine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.