MADO

Bu Akşam Kutlama Var

Nevşehir 20.07.2023 - 12:00, Güncelleme: 20.07.2023 - 12:00
 

Bu Akşam Kutlama Var

Nevşehir’in il oluşunun 69. yıl dönümü bu akşam düzenlenecek kortej yürüyüşü ve muhteşem bir konser programı ile kutlanacak.

Nevşehir’in il oluşunun 69. yıl dönümü nedeniyle Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen program bu akşam Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi önünde gerçekleştirilecek. İl protokolü ve vatandaşların katılımı ile Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce gerçekleştirilecek olan program saat 20.30’da Borsa Kavşağı’ndaki kortej yürüyüşü ile başlayacak. Dostlar Konağı Grup Dostlar eşliğinde gerçekleştirilecek olan kortej yürüyüşü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne kadar sürecek. Burada protokol konuşmaları ile devam edecek olan programda ünlü sanatçı Sevcan Orhan Nevşehirliler için muhteşem bir konser verecek.
Nevşehir’in il oluşunun 69. yıl dönümü bu akşam düzenlenecek kortej yürüyüşü ve muhteşem bir konser programı ile kutlanacak.

nevşehir haberleri">Nevşehir’in il oluşunun 69. yıl dönümü nedeniyle Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen program bu akşam kapadokya haberleri">Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi önünde gerçekleştirilecek.

İl protokolü ve vatandaşların katılımı ile Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce gerçekleştirilecek olan program saat 20.30’da Borsa Kavşağı’ndaki kortej yürüyüşü ile başlayacak. Dostlar Konağı Grup Dostlar eşliğinde gerçekleştirilecek olan kortej yürüyüşü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne kadar sürecek.

Burada protokol konuşmaları ile devam edecek olan programda ünlü sanatçı Sevcan Orhan Nevşehirliler için muhteşem bir konser verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.