MADO

Göreme Kavşağında Kaza

Nevşehir 17.07.2023 - 10:28, Güncelleme: 17.07.2023 - 10:28
 

Göreme Kavşağında Kaza

Nevşehir Göreme yolu kavşağında trafik kazası meydan geldi

Edinilen bilgilere göre;  Kaza bu gün sabah saatlerinde Nevşehir Kayseri karayolu Göreme kavşağında meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 50 ADK 748 plakalı otomobile seyir halindeyken 06 CPY 966 plakalı suv tipi araç arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta yol kenarına savrularak şarampole düştü. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis, ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücüler ve araçta bulunan 1 kişi yaralandı. Yaralılar Nevşehir’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Nevşehir Göreme yolu kavşağında trafik kazası meydan geldi

Edinilen bilgilere göre;  Kaza bu gün sabah saatlerinde nevşehir haberleri">Nevşehir Kayseri karayolu Göreme kavşağında meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 50 ADK 748 plakalı otomobile seyir halindeyken 06 CPY 966 plakalı suv tipi araç arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta yol kenarına savrularak şarampole düştü.
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis, ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücüler ve araçta bulunan 1 kişi yaralandı. Yaralılar Nevşehir’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.