MADO

Güneş Yengeç Burcunda

Yaşam 03.07.2023 - 08:21, Güncelleme: 03.07.2023 - 08:21
 

Güneş Yengeç Burcunda

Sevgili okurlar. Geçen haftalarda ikizler burcunu yazmıştım. Bu hafta da Yengeç Burcu insanının genel özellikleri, kadın, erkek ve çocuk da Yengeç Burcu nasıl etkili olur bunu yazacağım. Tam da Yengeç Burcunda olduğumuz süre zarfındayız. İyi okumalar...

Yengeç Burcu insanı, 22 Haziran 22 Temmuz arasında doğanlar için Güneş burcu Yengeç deriz. Yönetici gezegeni Ay'dır. Tıpkı Ay gibi değişken olurlar. Bu nedenle duyguları aniden değişebilir. İç dünyasındaki derinlik kendini bile korkutur. Derinliklerinden tıpkı bir yengeç gibi kaçma eğilimindedir. Bu nedenle dışarıya karşı sert görünüp içerisindeki duygusallığı gizlemeye çalışır. Bir o kadar da anne / baba gibi koruyucu ve kollayıcıdırlar. Özellikle yükselen Yengeç olanlar, kendi doğduğu ailesine çok düşkün olurlar. Aynı zamanda burçlar kuşağının en hassas burcudur Yengeç Burcu. Her şeyi üzerine alınmasıyla meşhurdur. Daha çok dokunulmaktan hoşlanır ya da dokunulmaya gelemezler. Su grubunun öncüsüdür. Her ortama ayak uydurabildiği için arkadaşları tarafından sevilen ve aranan biridir. Hayal gücü de bir o kadar sınırsızdır. Rengi Beyaz, uğurlu sayısı 4' tür. Gelelim Yengeç Burcu Kadınına, Yengeç Burcu kadını, dürüst, hassas ve romantiktir. Değişken özelliklerinden dolayı insanların onları anlamaları güçtür. Çünkü bazen çok basit bir şey için günlerce üzülebilirken hiç beklenmedik bir anda eski neşesine kavuşmuş biri olabilir. Sevgi onlar için çok kıymetlidir. Yuva kurmayı hem isterler hem de baba ocağından ayrılmak onlara çok zor gelir. Yengeç Burcu erkeği, Terbiyeli, nazik, saygılı, duyarlı, hassas, duyarlı ve şefkatlidirler. Arkadaşlıklarına, dostluklarına ve ilişkilerine çok değer verirler. Duygulu ve sempatiktirler. Evlendiğinde eşine, çocuklarına ve yuvasına düşkün olurlar.  Yengeç Burcu çocuğu, Duyarlı, hassas, sevdiklerinin yanında konuşkan ve neşeli olurlar. Kendine güven kazanması için anne ve babasının gerektiği kadar sevecen ve ilgili olmalıdırlar. Yeterli ilgi ve sevgiyle büyümedikleri takdirde insanlara güvenmeyen, çekingen, şüpheci biri olabilirler. Masal dinlemekten ve kendisi masal uydurmaktan çok hoşlanırlar.
Sevgili okurlar. Geçen haftalarda ikizler burcunu yazmıştım. Bu hafta da Yengeç Burcu insanının genel özellikleri, kadın, erkek ve çocuk da Yengeç Burcu nasıl etkili olur bunu yazacağım. Tam da Yengeç Burcunda olduğumuz süre zarfındayız. İyi okumalar...
Yengeç Burcu insanı, 22 Haziran 22 Temmuz arasında doğanlar için Güneş burcu Yengeç deriz. Yönetici gezegeni Ay'dır. Tıpkı Ay gibi değişken olurlar. Bu nedenle duyguları aniden değişebilir. İç dünyasındaki derinlik kendini bile korkutur. Derinliklerinden tıpkı bir yengeç gibi kaçma eğilimindedir. Bu nedenle dışarıya karşı sert görünüp içerisindeki duygusallığı gizlemeye çalışır. Bir o kadar da anne / baba gibi koruyucu ve kollayıcıdırlar. Özellikle yükselen Yengeç olanlar, kendi doğduğu ailesine çok düşkün olurlar. Aynı zamanda burçlar kuşağının en hassas burcudur Yengeç Burcu. Her şeyi üzerine alınmasıyla meşhurdur. Daha çok dokunulmaktan hoşlanır ya da dokunulmaya gelemezler. Su grubunun öncüsüdür. Her ortama ayak uydurabildiği için arkadaşları tarafından sevilen ve aranan biridir. Hayal gücü de bir o kadar sınırsızdır. Rengi Beyaz, uğurlu sayısı 4' tür.
Gelelim Yengeç Burcu Kadınına,
Yengeç Burcu kadını, dürüst, hassas ve romantiktir. Değişken özelliklerinden dolayı insanların onları anlamaları güçtür. Çünkü bazen çok basit bir şey için günlerce üzülebilirken hiç beklenmedik bir anda eski neşesine kavuşmuş biri olabilir. Sevgi onlar için çok kıymetlidir. Yuva kurmayı hem isterler hem de baba ocağından ayrılmak onlara çok zor gelir.
Yengeç Burcu erkeği,
Terbiyeli, nazik, saygılı, duyarlı, hassas, duyarlı ve şefkatlidirler. Arkadaşlıklarına, dostluklarına ve ilişkilerine çok değer verirler. Duygulu ve sempatiktirler. Evlendiğinde eşine, çocuklarına ve yuvasına düşkün olurlar. 
Yengeç Burcu çocuğu,
Duyarlı, hassas, sevdiklerinin yanında konuşkan ve neşeli olurlar. Kendine güven kazanması için anne ve babasının gerektiği kadar sevecen ve ilgili olmalıdırlar. Yeterli ilgi ve sevgiyle büyümedikleri takdirde insanlara güvenmeyen, çekingen, şüpheci biri olabilirler. Masal dinlemekten ve kendisi masal uydurmaktan çok hoşlanırlar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.