MADO

Vali Becel Sel Bölgelerini İnceledi

Nevşehir 22.06.2023 - 14:02, Güncelleme: 22.06.2023 - 14:02
 

Vali Becel Sel Bölgelerini İnceledi

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Acıgöl İlçesi ve Tatlarin Beldesinde meydana gelen sel afetini yerinde inceledi.

Selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunan Vali Becel, AFAD, İl özel İdaresi ve Belediye ekiplerince hasar tespiti ve su tahliye işlemlerinin devam ettiğini söyledi.  Becel, Acıgöl İlçesine bağlı Tepeköy Köyü’nde meydana gelen şiddetli yağışla birlikte etkili olan sel baskını nedeniyle Köy Muhtarı Kerim Kartalmış’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardından da Vali Becel, Acıgöl İlçesine bağlı Tatlarin Belde’sinde meydana gelen şiddetli yağışla birlikte etkili olan sel baskını nedeniyle Belediye Başkanı Ercan Selvi'yi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Acıgöl İlçesi ve Tatlarin Beldesinde meydana gelen sel afetini yerinde inceledi.

Selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunan Vali Becel, AFAD, İl özel İdaresi ve Belediye ekiplerince hasar tespiti ve su tahliye işlemlerinin devam ettiğini söyledi.

 Becel, Acıgöl İlçesine bağlı Tepeköy Köyü’nde meydana gelen şiddetli yağışla birlikte etkili olan sel baskını nedeniyle Köy Muhtarı Kerim Kartalmış’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ardından da Vali Becel, Acıgöl İlçesine bağlı Tatlarin Belde’sinde meydana gelen şiddetli yağışla birlikte etkili olan sel baskını nedeniyle Belediye Başkanı Ercan Selvi'yi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.