MADO

Dağda mahsur kalan çoban kurtarıldı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2023 - 01:00, Güncelleme: 12.06.2023 - 00:37
 

Dağda mahsur kalan çoban kurtarıldı

Dağda mahsur kalan çoban kurtarıldı

Van’ın Muradiye ilçesine dağda mahsur kalan çoban, ekipler tarafından kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, Muradiye ilçesine bağlı Ünseli Mahallesi kırsalı dağlık arazide Afgan uyruklu bir çobanın mahsur kaldığı ihbar bilgisi alan Van Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü arama ve kurtarma ile Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) personeli bölgeye sevk edildi. Ekiplerinin yürütmüş oldukları 2 saatlik titiz çalışmalar sonucu mahsur kalan çoban güvenli bir şekilde nakli sağlanarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Dağda mahsur kalan çoban kurtarıldı
Van’ın Muradiye ilçesine dağda mahsur kalan çoban, ekipler tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, Muradiye ilçesine bağlı Ünseli Mahallesi kırsalı dağlık arazide Afgan uyruklu bir çobanın mahsur kaldığı ihbar bilgisi alan Van Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü arama ve kurtarma ile Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) personeli bölgeye sevk edildi. Ekiplerinin yürütmüş oldukları 2 saatlik titiz çalışmalar sonucu mahsur kalan çoban güvenli bir şekilde nakli sağlanarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.