MADO

Başkentte depremzedenin evini sel bastı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2023 - 22:00, Güncelleme: 11.06.2023 - 21:35
 

Başkentte depremzedenin evini sel bastı

Başkentte depremzedenin evini sel bastı

Başkentte sağanak yağışın ardından yaşanan selde bir depremzedenin evini kullanılamaz hale getirdi.Ankara’da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağmur sonrası cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, birçok ev ve dükkanı su bastı. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından Hatay’dan Ankara’nın Mamak ilçesine taşınan Mehmet Vural ve ailesinin kaldığı evi sel bastı. Vural ailesinin zemin katta bulunan dairesini tamamen kaplayan sular evde bulunan eşyaları kullanılamaz hale getirdi. Su baskını sırasında dairede bulunan Mehmet Vural, komşularının yardımı ile kurtarıldı. Ayrıca kullanılamaz hale gelen dairede sular vatandaşların yardımı ile tahliye edildi.
Başkentte depremzedenin evini sel bastı
Başkentte sağanak yağışın ardından yaşanan selde bir depremzedenin evini kullanılamaz hale getirdi.

Ankara’da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağmur sonrası cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, birçok ev ve dükkanı su bastı. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından Hatay’dan Ankara’nın Mamak ilçesine taşınan Mehmet Vural ve ailesinin kaldığı evi sel bastı. Vural ailesinin zemin katta bulunan dairesini tamamen kaplayan sular evde bulunan eşyaları kullanılamaz hale getirdi. Su baskını sırasında dairede bulunan Mehmet Vural, komşularının yardımı ile kurtarıldı. Ayrıca kullanılamaz hale gelen dairede sular vatandaşların yardımı ile tahliye edildi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.