MADO

Jandarma ve öğrencilerden çevre temizliği

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2023 - 12:31, Güncelleme: 10.06.2023 - 12:01
 

Jandarma ve öğrencilerden çevre temizliği

Jandarma ve öğrencilerden çevre temizliği

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrencilerle birlikte el ele çevre temizliği faaliyeti gerçekleştirdi.İl ve ilçe merkezleri dışındaki kırsal alanlarda suçlulara göz açtırmayan Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrencilerle birlikte çevre temizliği de yaptı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kavaklı Şehit Varol Çalışkan Ortaokulunda öğrenim gören 120 öğrenciye HAYDİ uygulaması ve çevre suçları konusunda bilgi verdi.HAYDİ, Asayiş, Trafik Jandarması, İz Takip Timleri daha sonra öğrencilerle birlikte “Temiz Çevre Temiz Dünya” ve “Sıfır Atık” temaları çerçevesinde çöp topladı.
Jandarma ve öğrencilerden çevre temizliği
Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrencilerle birlikte el ele çevre temizliği faaliyeti gerçekleştirdi.
İl ve ilçe merkezleri dışındaki kırsal alanlarda suçlulara göz açtırmayan Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, öğrencilerle birlikte çevre temizliği de yaptı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kavaklı Şehit Varol Çalışkan Ortaokulunda öğrenim gören 120 öğrenciye HAYDİ uygulaması ve çevre suçları konusunda bilgi verdi.
HAYDİ, Asayiş, Trafik Jandarması, İz Takip Timleri daha sonra öğrencilerle birlikte “Temiz Çevre Temiz Dünya” ve “Sıfır Atık” temaları çerçevesinde çöp topladı.

Kırklareli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.