MADO

U 18 Ligi Final Kuraları Çekildi

Spor 09.06.2023 - 17:30, Güncelleme: 09.06.2023 - 17:30
 

U 18 Ligi Final Kuraları Çekildi

Nevşehir grup merkezinde yapılacak U18 ligi Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları öncesinde teknik toplantı Nevşehir ASKF İl binasında düzenlendi.

U18 Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları 10-11 Haziran tarihleri arasında Nevşehir gerçekleştirilecek. U18 Türkiye Şampiyonası Final Grup müsabakalarında Iğdır Alagöz Holding F.K, Samsun Atakum Belediyespor, Bursa H.D Osmangazispor ve Sakarya Harmanlıkspor olmak üzere 4 takım mücadele edecek.  Toplantıya Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir,Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mustafa Avcı, TFF Nevşehir İl Temsilcisi Mehmet Tolga Karaca ve kulüp temsilcileri katıldı. Yapılan kura çekimi sonrasında 10 Haziran Cumartesi saat 14.00'da Ürgüp İlçe Stadı Çim sahada Iğdır Alagöz Holding F.K ve Sakarya Harmanlıkspor karşılaşacak olup yarın saat 16.00'da ise Samsun Atakum Belediyespor ile Bursa H.D Osmangazispor karşı karşıya gelecek.
Nevşehir grup merkezinde yapılacak U18 ligi Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları öncesinde teknik toplantı Nevşehir ASKF İl binasında düzenlendi.

U18 Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları 10-11 Haziran tarihleri arasında Nevşehir gerçekleştirilecek. U18 Türkiye Şampiyonası Final Grup müsabakalarında Iğdır Alagöz Holding F.K, Samsun Atakum Belediyespor, Bursa H.D Osmangazispor ve Sakarya Harmanlıkspor olmak üzere 4 takım mücadele edecek.

 Toplantıya Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir,Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mustafa Avcı, TFF Nevşehir İl Temsilcisi Mehmet Tolga Karaca ve kulüp temsilcileri katıldı.

Yapılan kura çekimi sonrasında 10 Haziran Cumartesi saat 14.00'da Ürgüp İlçe Stadı Çim sahada Iğdır Alagöz Holding F.K ve Sakarya Harmanlıkspor karşılaşacak olup yarın saat 16.00'da ise Samsun Atakum Belediyespor ile Bursa H.D Osmangazispor karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.