MADO
Ahmet Çelik
Köşe Yazarı
Ahmet Çelik
 

Böyle Olmamalıydı!..

Dr.Cezmi Bayram 52 yıldır tanıdığım Türk Milliyetçileri ve ülkücü camiamızın ortak paydası olan Cezmi Ağbi şefakati,beyefendiliği ve Bibi birikimiyle yüzlerce talebe,öğretim üyesi ve prof.yetiştirmiş beş vakit namazlı örnek bir şahsiyettir. 32 Yıldır İstanbul Türk Ocakları Başkanıdır. Türk dünyasının dört bir tarafıyla irtibatlı Türk'lük sevdalısı bir ağabeyimizdir.Kendisi yıllardır İstanbul da dini ve milli konularda uluslar arası sempozyum ve kongeranslar düzenleyerek camiamızın fikri dinamiklerini harekete geçirmeye çalışmaktadır. Bunu yaparken de kamu ve belediyelerin salonlarından ve maddi imkanlarından da istifade etmek durumunda kalmaktadır.Son toplantıda İslamın bu günkü meseleleri ve çözüm yolları adlı Uluslararası bir sempozyumdu. İçten ve yurt dışından ciddi katılımlarla üç gün sürecek olan bu ilmi çalışma İBB mini salonlarında yapılmaktadır. Bu etkinliğe bütün siyasi partilerin başkanları ve. Ekrem İmamoğlıda çağrılmış; Kemal Kılıçdaroğlu'da toplantıya yanında onunla gelerek emri vaki yapmıştır. Ancak Cezmi bey ve ekibi bunu öngörmeleri gerekirdi. Kemal Kılıçdaroğluna'da konuşma sözü verilmemeliydi.Burda iyi niyetli olmasına rağmen basiretli bir davranış ortaya koyamayarak hata etmiş,Ankara’daki genel merkezde fırsat bekliyormuş gibi bunu krize çevirip fırsata dönüştürerek 32 yıllık başkanlarını bir oldu bittiyle görevden almıştır. Üç gün daha sabredip etkinliklerin bitmesini beklemeyerek şık olmayan bir davranış sergilemiştir.Cezmi bey stratejik bir hata yapmış ancak ortaya konan etkinliğin Yüksek düzeydeki katılımı milli dini mühtevadaki zengin içeriğiyle çok faydalı bir etkinliği görmezden gelmişlerdir. Etkinliğin tam ortasında iç ve dış basın mensuplarının gözü önünde 35 yıllık başkanlarını küçük düşürmeleri vefasızlıktır. Fırsatçılıktır.. Evet siyasi ve stratejik öngörüsüzlük ve yapılmış ancak bunun karşılığı hak edilmeyecek şekilde orantısızca davranılmıştır. H.Ahmet Çelik
Ekleme Tarihi: 28 Haziran 2022 - Salı
Ahmet Çelik

Böyle Olmamalıydı!..

Dr.Cezmi Bayram 52 yıldır tanıdığım Türk Milliyetçileri ve ülkücü camiamızın ortak paydası olan Cezmi Ağbi şefakati,beyefendiliği ve Bibi birikimiyle yüzlerce talebe,öğretim üyesi ve prof.yetiştirmiş beş vakit namazlı örnek bir şahsiyettir.

32 Yıldır İstanbul Türk Ocakları Başkanıdır.

Türk dünyasının dört bir tarafıyla irtibatlı Türk'lük sevdalısı bir ağabeyimizdir.Kendisi yıllardır İstanbul da dini ve milli konularda uluslar arası sempozyum ve kongeranslar düzenleyerek camiamızın fikri dinamiklerini harekete geçirmeye çalışmaktadır.

Bunu yaparken de kamu ve belediyelerin salonlarından ve maddi imkanlarından da istifade etmek durumunda kalmaktadır.Son toplantıda İslamın bu günkü meseleleri ve çözüm yolları adlı Uluslararası bir sempozyumdu.

İçten ve yurt dışından ciddi katılımlarla üç gün sürecek olan bu ilmi çalışma İBB mini salonlarında yapılmaktadır.

Bu etkinliğe bütün siyasi partilerin başkanları ve. Ekrem İmamoğlıda çağrılmış; Kemal Kılıçdaroğlu'da toplantıya yanında onunla gelerek emri vaki yapmıştır.

Ancak Cezmi bey ve ekibi bunu öngörmeleri gerekirdi. Kemal Kılıçdaroğluna'da konuşma sözü verilmemeliydi.Burda iyi niyetli olmasına rağmen basiretli bir davranış ortaya koyamayarak hata etmiş,Ankara’daki genel merkezde fırsat bekliyormuş gibi bunu krize çevirip fırsata dönüştürerek 32 yıllık başkanlarını bir oldu bittiyle görevden almıştır.

Üç gün daha sabredip etkinliklerin bitmesini beklemeyerek şık olmayan bir davranış sergilemiştir.Cezmi bey stratejik bir hata yapmış ancak ortaya konan etkinliğin Yüksek düzeydeki katılımı milli dini mühtevadaki zengin içeriğiyle çok faydalı bir etkinliği görmezden gelmişlerdir.

Etkinliğin tam ortasında iç ve dış basın mensuplarının gözü önünde 35 yıllık başkanlarını küçük düşürmeleri vefasızlıktır.

Fırsatçılıktır..

Evet siyasi ve stratejik öngörüsüzlük ve yapılmış ancak bunun karşılığı hak edilmeyecek şekilde orantısızca davranılmıştır.

H.Ahmet Çelik

Yazıya ifade bırak !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.