MADO

KARDELEN’DEN YÜZME YARIŞMASINA DAMGA

Eğitim 03.05.2023 - 14:27, Güncelleme: 03.05.2023 - 14:27
 

KARDELEN’DEN YÜZME YARIŞMASINA DAMGA

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen küçükler yüzme turnuvasına Kardelen Koleji yine imzasını attı.

 Akademik ve sanat alanındaki başarılarının yanı sıra spor alanında da elde ettiği önemli derecelerle kendisini kanıtlamaya devam eden Kardelen Koleji adını spor dalında en iyi okullardan biri olarak yine hafızalara kazıdı. Yarışma da Kardelen Koleji öğrencilerinden , GÜVEN GENÇTÜRK ;               50 metre serbest stil de il 1.si , 100 metre serbest stil de il 1.si , 50 metre sırt stil de il 1. si, 100 metre sırt stil de il 1.si ,   YİĞİT BURAK İNCİ ; 50 metre serbest stil de il 3.sü , 100 metre serbest stil de il 3.sü , 50 metre sırt stil de il 3.sü , 50 metre kurbağa stil de il 3.sü olarak okulumuzu gururlandırmıştır. Öğrencimizi, emeği geçen öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik eder, bu başarının bir tesadüf olmadığının bir kez daha altını çizeriz.  
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen küçükler yüzme turnuvasına Kardelen Koleji yine imzasını attı.

 Akademik ve sanat alanındaki başarılarının yanı sıra spor alanında da elde ettiği önemli derecelerle kendisini kanıtlamaya devam eden Kardelen Koleji adını spor dalında en iyi okullardan biri olarak yine hafızalara kazıdı.

Yarışma da Kardelen Koleji öğrencilerinden ,

GÜVEN GENÇTÜRK ;              

50 metre serbest stil de il 1.si ,

100 metre serbest stil de il 1.si ,

50 metre sırt stil de il 1. si,

100 metre sırt stil de il 1.si ,

 

YİĞİT BURAK İNCİ ;

50 metre serbest stil de il 3.sü ,

100 metre serbest stil de il 3.sü ,

50 metre sırt stil de il 3.sü ,

50 metre kurbağa stil de il 3.sü olarak okulumuzu gururlandırmıştır.

Öğrencimizi, emeği geçen öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik eder, bu başarının bir tesadüf olmadığının bir kez daha altını çizeriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.