MADO

YASAK DEMEKLE BİTMİYOR

Nevşehir 29.04.2023 - 14:48, Güncelleme: 29.04.2023 - 14:56
 

YASAK DEMEKLE BİTMİYOR

Türkiye genelinde eğitim ve öğretim gören okulların kantinlerinde satılması yasak olan gıda maddelerini Milli Eğitim Bakanlığı bir genelge ile yayınladı.

Peki, yasak demekle öğrenciler bunları okul açıkken almıyor, içmiyor, yemiyor diye mi düşünüyor sayın yetkililerimiz. Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüve okulların Müdürlerini veya yardımcıları bu konuda okul etrafındaki market ve bakkallara teneffüs saatleri içerisinde ve öğle saatleri arasında bir gözlemci gönderip, evet kantinde yasak koyduk ama bu yiyecekler çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlığı açısından olumlu yiyecek ve içecekler değildir deyip bir kontrol mekanizmasını uyguluyorlar mı acaba? Veya düşünüyorlar mı? Ne uyguluyorlar nede düşünüyorlardır ama gönül işte uygulanmasını istemektedir, teneffüs saatinde öğrenmenler odasında sıcak yerde çay ve kahve keyfi yapmak varken bu işlerle uğraşılmaz sanıyorum. Dışarıdan alıp gelinen okul bahçesinde öğretmenlerin gözünün içine baka baka kolasını ve cips ini yiyip içen öğrencilere Karışma hakları yoksa o zaman kantinde neden yasak koyuyorsun? Yüksek fiyattan kantini milli eğitim müdürlüğü kiralarken işletmeci iki tane satacağı bisküviden mi para kazanacak? Burada başta Nevşehir valiliği olmak üzere Nevşehir il Milli Eğitim Müdürü Mehmet Polat ve tüm okulların müdürlerine diyoruz ki YASAK DEMEKLE BİTMİYOR takip gerekiyor, lütfen gençlerimizi ve çocuklarımızı bu kadar düşünüyorsanız bazı yasaklar koymuşsanız o zaman eğitim ve öğretim saatleri içerisinde bu öğrenciler sizlere emanet, biz kantinden sorumluyuz , dışarıya karışmayız diyorsanız koyduğunuz yasağın hiçbir anlamı yoktur Zor şartlar ve ağır kiralar altında hizmet veren, okul idarecilerin çay ve kahvelerinden para almayan kantin işletmeci arkadaşlarımızın seslerini Bakanlığınıza duyurun, kontrol edemediğiniz yasaklardan vazgeçin. Okul kantinlerinde satılması yasak olan yiyecek ve içecekler.
Türkiye genelinde eğitim ve öğretim gören okulların kantinlerinde satılması yasak olan gıda maddelerini Milli Eğitim Bakanlığı bir genelge ile yayınladı.

Peki, yasak demekle öğrenciler bunları okul açıkken almıyor, içmiyor, yemiyor diye mi düşünüyor sayın yetkililerimiz. Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüve okulların Müdürlerini veya yardımcıları bu konuda okul etrafındaki market ve bakkallara teneffüs saatleri içerisinde ve öğle saatleri arasında bir gözlemci gönderip, evet kantinde yasak koyduk ama bu yiyecekler çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlığı açısından olumlu yiyecek ve içecekler değildir deyip bir kontrol mekanizmasını uyguluyorlar mı acaba? Veya düşünüyorlar mı?

Ne uyguluyorlar nede düşünüyorlardır ama gönül işte uygulanmasını istemektedir, teneffüs saatinde öğrenmenler odasında sıcak yerde çay ve kahve keyfi yapmak varken bu işlerle uğraşılmaz sanıyorum.

Dışarıdan alıp gelinen okul bahçesinde öğretmenlerin gözünün içine baka baka kolasını ve cips ini yiyip içen öğrencilere Karışma hakları yoksa o zaman kantinde neden yasak koyuyorsun? Yüksek fiyattan kantini milli eğitim müdürlüğü kiralarken işletmeci iki tane satacağı bisküviden mi para kazanacak?

Burada başta Nevşehir valiliği olmak üzere Nevşehir il Milli Eğitim Müdürü Mehmet Polat ve tüm okulların müdürlerine diyoruz ki YASAK DEMEKLE BİTMİYOR takip gerekiyor, lütfen gençlerimizi ve çocuklarımızı bu kadar düşünüyorsanız bazı yasaklar koymuşsanız o zaman eğitim ve öğretim saatleri içerisinde bu öğrenciler sizlere emanet, biz kantinden sorumluyuz , dışarıya karışmayız diyorsanız koyduğunuz yasağın hiçbir anlamı yoktur

Zor şartlar ve ağır kiralar altında hizmet veren, okul idarecilerin çay ve kahvelerinden para almayan kantin işletmeci arkadaşlarımızın seslerini Bakanlığınıza duyurun, kontrol edemediğiniz yasaklardan vazgeçin.

Okul kantinlerinde satılması yasak olan yiyecek ve içecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.