MADO

NTSO'DA İL PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Nevşehir 22.04.2023 - 16:53, Güncelleme: 22.04.2023 - 17:23
 

NTSO'DA İL PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Nevşehir Ticaret Borsası ev sahipliğinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ve Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ın ev sahipliğindede düzenlenen bayramlaşma programına Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Filiz Kılıç, CHP Milletvekili Faruk Sarıaslan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, CHP İl başkanı Tayfun Ceyhan, Milletvekili adayları, Genç Nevşehirliler Dernek Başkanı Ziya Ağca ve STK temsilcileri katılım sağladı. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ve Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş,Bayramlaşma törenine katılım sağlayan misafirlerin bayramlarını tebrik ederek birlik ve beraberlik temennilerinde bulundu.  
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Nevşehir Ticaret Borsası ev sahipliğinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ve Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ın ev sahipliğindede düzenlenen bayramlaşma programına Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Filiz Kılıç, CHP Milletvekili Faruk Sarıaslan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, CHP İl başkanı Tayfun Ceyhan, Milletvekili adayları, Genç Nevşehirliler Dernek Başkanı Ziya Ağca ve STK temsilcileri katılım sağladı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ve Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş,Bayramlaşma törenine katılım sağlayan misafirlerin bayramlarını tebrik ederek birlik ve beraberlik temennilerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.