MADO

ASAYİŞ ÇALIŞMALARINDA: 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Nevşehir 27.03.2023 - 17:35, Güncelleme: 27.03.2023 - 17:35
 

ASAYİŞ ÇALIŞMALARINDA: 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Nevşehir’de çeşitli suçlardan 4 şahıs tutuklandı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince asayiş çalışmaları yapıldı. Son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 10 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Yakalanan şahıslardan 4’ ü tutuklanırken, 6’sı serbest bırakıldı. Kayıp müracaatı bulunan 5 şahıs bulundu. 6 Dolandırıcılık olayı ve 1 Banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması olayı olmak üzere toplam 7 olayda 7 şüpheli şahsa işlem yapıldı. 1 açıktan hırsızlık, 2 evden hırsızlık olayında 5 şüpheli şahsa işlem yapıldı. Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan çalışmalarda 6 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca 1,81 gr Metamfetamin maddesi, 1 adet puyp ve 0,90 gram esrar maddesi ele geçirilirken 3 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapıldı.
Nevşehir’de çeşitli suçlardan 4 şahıs tutuklandı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince asayiş çalışmaları yapıldı.

Son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 10 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Yakalanan şahıslardan 4’ ü tutuklanırken, 6’sı serbest bırakıldı.

Kayıp müracaatı bulunan 5 şahıs bulundu.

6 Dolandırıcılık olayı ve 1 Banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması olayı olmak üzere toplam 7 olayda 7 şüpheli şahsa işlem yapıldı.

1 açıktan hırsızlık, 2 evden hırsızlık olayında 5 şüpheli şahsa işlem yapıldı.

Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan çalışmalarda 6 aranan şahıs yakalandı.

Ayrıca 1,81 gr Metamfetamin maddesi, 1 adet puyp ve 0,90 gram esrar maddesi ele geçirilirken 3 şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.