MADO

SÜMER VE CEVHER DUDAYEV MAHALLELERİNE YÜRÜYÜŞ YOLU

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.08.2021 - 20:31, Güncelleme: 18.08.2021 - 20:31
 

SÜMER VE CEVHER DUDAYEV MAHALLELERİNE YÜRÜYÜŞ YOLU

SÜMER VE CEVHER DUDAYEV MAHALLELERİNE YÜRÜYÜŞ YOLU

Nevşehir Belediyesi tarafından Sümer Mahallesi ve Cevher Dudayev Mahallelerine yürüyüş yolları yapılıyor. Şehirdeki park, yeşil alan, bisiklet yolu ve yürüyüş yollarını arttırarak vatandaşlara yeni yaşam alanları sunmak için çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyesi, Sümer Mahallesi ve Cevher Dudayev Mahallesindeki yürüyüş yollarının yapımını sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmaları incelemek üzere Sümer ve Cevher Dudayev Mahallelerini ziyaret etti. Beraberinde başkan yardımcıları Ersin Erol ve Furkan Feralan ile birlikte yürüyüş yollarının yapım çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Savran, belediye personellerine kolaylıklar diledi. Savran, Sümer Mahallesi’nde uzun yıllardır atıl vaziyette bulunan Güler Sokak üzerindeki kanalın her iki tarafına yürüyüş yolu yapımı için başlatılan çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Kanalın her iki tarafına kauçuk zemin yürüyüş yollarının yapılarak çevre düzenlemesinin gerçekleştirileceğini ve bu bölgeye vatandaşların spor yapabilmeleri için spor aletlerinin yerleştirileceğini ifade eden Savran ayrıca mahalleye birde park kazandıracaklarını açıkladı. Savran, “Sümer Mahallesi’ndeki vatandaşlarımız buranın atıl durumundan sürekli olarak şikayet ederek mahallelerine yeni bir park ve yürüyüş yolu talebinde bulunmuşlardı. Ekiplerimiz kısa sürede hazırlıklarını tamamlayarak çalışmalarına başladı. Buradaki ağaçları koruyarak güzel bir yürüyüş yolu yapıyoruz. Kanalın her iki tarafına yerleştireceğimiz spor aletleri ile de vatandaşlarımıza açık havada spor yapma imkanı sunacağız. Çocuklarımıza tabi ki unutmadık. Onlar için güzel bir park çalışmamız olacak. Her mahallemize dokunacak, her mahallemizi güzelleştirecek ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi” dedi. Cevher Dudayev Mahallesi’nde çevre yolu yanındaki yürüyüş yolunda da incelemelerde bulunan Savran, yaklaşık 1 km uzunluğundaki yürüyüş yolunun yapımını kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Cevher Dudayev Mahallesi’nin tüm eksiklerini ve ihtiyaçlarını belirli bir çalışma takvimi ile tamamlayacaklarını kaydeden Savran, “Mahallemizde yapacağımız yürüyüş yolu, yol, yaya kaldırımı, çevre düzenlemesi ve park yapım çalışmalarımızın tamamlanmasıyla burası pırıl pırıl bir mahalle olacak” diye konuştu.        
SÜMER VE CEVHER DUDAYEV MAHALLELERİNE YÜRÜYÜŞ YOLU

Nevşehir Belediyesi tarafından Sümer Mahallesi ve Cevher Dudayev Mahallelerine yürüyüş yolları yapılıyor.

Şehirdeki park, yeşil alan, bisiklet yolu ve yürüyüş yollarını arttırarak vatandaşlara yeni yaşam alanları sunmak için çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyesi, Sümer Mahallesi ve Cevher Dudayev Mahallesindeki yürüyüş yollarının yapımını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmaları incelemek üzere Sümer ve Cevher Dudayev Mahallelerini ziyaret etti.

Beraberinde başkan yardımcıları Ersin Erol ve Furkan Feralan ile birlikte yürüyüş yollarının yapım çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Savran, belediye personellerine kolaylıklar diledi.

Savran, Sümer Mahallesi’nde uzun yıllardır atıl vaziyette bulunan Güler Sokak üzerindeki kanalın her iki tarafına yürüyüş yolu yapımı için başlatılan çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kanalın her iki tarafına kauçuk zemin yürüyüş yollarının yapılarak çevre düzenlemesinin gerçekleştirileceğini ve bu bölgeye vatandaşların spor yapabilmeleri için spor aletlerinin yerleştirileceğini ifade eden Savran ayrıca mahalleye birde park kazandıracaklarını açıkladı.

Savran, “Sümer Mahallesi’ndeki vatandaşlarımız buranın atıl durumundan sürekli olarak şikayet ederek mahallelerine yeni bir park ve yürüyüş yolu talebinde bulunmuşlardı. Ekiplerimiz kısa sürede hazırlıklarını tamamlayarak çalışmalarına başladı. Buradaki ağaçları koruyarak güzel bir yürüyüş yolu yapıyoruz. Kanalın her iki tarafına yerleştireceğimiz spor aletleri ile de vatandaşlarımıza açık havada spor yapma imkanı sunacağız. Çocuklarımıza tabi ki unutmadık. Onlar için güzel bir park çalışmamız olacak. Her mahallemize dokunacak, her mahallemizi güzelleştirecek ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi” dedi.

Cevher Dudayev Mahallesi’nde çevre yolu yanındaki yürüyüş yolunda da incelemelerde bulunan Savran, yaklaşık 1 km uzunluğundaki yürüyüş yolunun yapımını kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Cevher Dudayev Mahallesi’nin tüm eksiklerini ve ihtiyaçlarını belirli bir çalışma takvimi ile tamamlayacaklarını kaydeden Savran, “Mahallemizde yapacağımız yürüyüş yolu, yol, yaya kaldırımı, çevre düzenlemesi ve park yapım çalışmalarımızın tamamlanmasıyla burası pırıl pırıl bir mahalle olacak” diye konuştu.

 

  

  

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.