MADO

EĞİTİMCİLER DEPREM BÖLGESİNDE

Nevşehir 16.03.2023 - 11:31, Güncelleme: 16.03.2023 - 11:43
 

EĞİTİMCİLER DEPREM BÖLGESİNDE

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat ve görevli öğretmenler deprem bölgelerinde ki çalışmalarına devam ediyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat  ve görevli öğretmenler tarafından deprem bölgelerinde kurulan psikososyal destek çadırlarında ve DYK noktalarında öğrencilerin eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmeleri ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek verimli vakit geçirmeleri sağlanıyor. 8 ve 12. sınıf öğrencilerinin sınavlara hazırlık sürecine destek için 649 DYK noktası oluşturulan sınıflarda görevli öğretmenlerin beraberinde öğrenciler ders çalışmalarını sürdürüyor.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat ve görevli öğretmenler deprem bölgelerinde ki çalışmalarına devam ediyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat  ve görevli öğretmenler tarafından deprem bölgelerinde kurulan psikososyal destek çadırlarında ve DYK noktalarında öğrencilerin eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmeleri ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek verimli vakit geçirmeleri sağlanıyor.

8 ve 12. sınıf öğrencilerinin sınavlara hazırlık sürecine destek için 649 DYK noktası oluşturulan sınıflarda görevli öğretmenlerin beraberinde öğrenciler ders çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.