MADO

ÇAT'TA ARAZİ YOLLARINDA ÇALIŞMA YAPILDI

Nevşehir 02.03.2023 - 15:08, Güncelleme: 02.03.2023 - 15:08
 

ÇAT'TA ARAZİ YOLLARINDA ÇALIŞMA YAPILDI

Çat ilçesinde bağ ve tarla işleri başlamadan önce, arazi yolları ve ana yolların düzenlenmesi yapıldı.

  Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından tahsis edilen dozer ile Kepezönünden Tuzlaçayına inen atıl durumdaki yolumuzu genişlemesi, Ortaseki yolunu düzenledik, bu yolun sonundaki üçderağzına inen bozuk rampayı,Ballıdamı yolunu, Sesenveren yolunun düzenlenmesi yapıldı. Yıllardır Yarımca mevkisinde arazisi olan Kalenin önündeki kara taşlı rampa, arazi yollarınının tamamını greyder ile düzeltildi. Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk,"Bu hizmetlerimiz için, desteklerini esirgemeyen Özel İdere Genel Sekreterimiz Kamil Duru ya, İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç e, Dozer ve greyder operatörlerine, arazi çalışmalarımızda sürekli ilgilenen Belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza ve Belediye Personellerimize çok teşekkür ederim" dedi.
Çat ilçesinde bağ ve tarla işleri başlamadan önce, arazi yolları ve ana yolların düzenlenmesi yapıldı.
 
Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından tahsis edilen dozer ile Kepezönünden Tuzlaçayına inen atıl durumdaki yolumuzu genişlemesi, Ortaseki yolunu düzenledik, bu yolun sonundaki üçderağzına inen bozuk rampayı,Ballıdamı yolunu, Sesenveren yolunun düzenlenmesi yapıldı.
Yıllardır Yarımca mevkisinde arazisi olan Kalenin önündeki kara taşlı rampa, arazi yollarınının tamamını greyder ile düzeltildi.
Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk,"Bu hizmetlerimiz için, desteklerini esirgemeyen Özel İdere Genel Sekreterimiz Kamil Duru ya, İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç e, Dozer ve greyder operatörlerine, arazi çalışmalarımızda sürekli ilgilenen Belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza ve Belediye Personellerimize çok teşekkür ederim" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.