MADO

ARANAN 10 ŞAHIS TUTUKLANDI

Nevşehir 28.02.2023 - 13:54, Güncelleme: 28.02.2023 - 13:54
 

ARANAN 10 ŞAHIS TUTUKLANDI

Nevşehir’de çeşitli suçlardan hakkında yakalama kararı bulunan 10 kişi tutuklandı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 16 şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi.Yakalanan 16 şahıstan 10’u tutuklandı 6’ sı serbest bırakıldı. Kayıp müracaatı bulunan 2 şahıs bulundu. Hırsızlık olayında ise 2 açıktan hırsızlık, 1 evden hırsızlık, 1 işyerinden ve kurumdan olmak üzere toplam 4 olayda 3 şüpheli şahsa adlı işlem yapıldı.          Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan çalışmalarda 3 aranan şahıs yakalandı. Yakalanan 3 şahsın üzerinde 0,24 gr. Metamfetamin ele geçirilerek1 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.
Nevşehir’de çeşitli suçlardan hakkında yakalama kararı bulunan 10 kişi tutuklandı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 16 şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi.Yakalanan 16 şahıstan 10’u tutuklandı 6’ sı serbest bırakıldı.

Kayıp müracaatı bulunan 2 şahıs bulundu.

Hırsızlık olayında ise 2 açıktan hırsızlık, 1 evden hırsızlık, 1 işyerinden ve kurumdan olmak üzere toplam 4 olayda 3 şüpheli şahsa adlı işlem yapıldı.

         Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan çalışmalarda 3 aranan şahıs yakalandı.

Yakalanan 3 şahsın üzerinde 0,24 gr. Metamfetamin ele geçirilerek1 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.