MADO

Nevşehir İl Özel İdare ekipleri köylerde

Nevşehir 20.02.2023 - 10:35, Güncelleme: 20.02.2023 - 10:46
 

Nevşehir İl Özel İdare ekipleri köylerde

Nevşehir İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler köylerde ki sorunları çözmeye devam ediyor.

Ürgüp ilçesine bağlı bulunan Başdere ve Taşkınpaşa köylerinde, Avanos ilçesine bağlı Göynük, Paşalı ve Sarılar köylerinde, Hacıbektaş ilçesine bağlı Belbarak Köyümüzde, Gülşehir ilçesine bağlı Yeniyaylacık köyünde meydana gelen içme suyu,elektrik arızaları giderildi. Nevşehir merkezine bağlı bulunan Boğaz köyünde, Ürgüp İlçesine bağlı Mustafapaşa köyünde, Gülşehir ilçesine bağlı Eskiyaylacık köyünde, Hacıbektaş ilçesine bağlı Belbarak köyünde ve Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar köyünde meydana gelen içme suyu kanal arızaları giderildi. Derinkuyu ilçesine bağlı Özlüce köyünde ki hanelerin foseptik çekimleri tamamlandı.  
Nevşehir İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler köylerde ki sorunları çözmeye devam ediyor.

Ürgüp ilçesine bağlı bulunan Başdere ve Taşkınpaşa köylerinde, Avanos ilçesine bağlı Göynük, Paşalı ve Sarılar köylerinde, Hacıbektaş ilçesine bağlı Belbarak Köyümüzde, Gülşehir ilçesine bağlı Yeniyaylacık köyünde meydana gelen içme suyu,elektrik arızaları giderildi.

Nevşehir merkezine bağlı bulunan Boğaz köyünde, Ürgüp İlçesine bağlı Mustafapaşa köyünde, Gülşehir ilçesine bağlı Eskiyaylacık köyünde, Hacıbektaş ilçesine bağlı Belbarak köyünde ve Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar köyünde meydana gelen içme suyu kanal arızaları giderildi.
Derinkuyu ilçesine bağlı Özlüce köyünde ki hanelerin foseptik çekimleri tamamlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.