MADO

Sokak köpekleri korku saçmaya devam ediyor

Nevşehir 06.02.2023 - 09:24, Güncelleme: 06.02.2023 - 09:52
 

Sokak köpekleri korku saçmaya devam ediyor

Nevşehir’de sayıları her geçen gün artan sokak köpeklerinin son durağı Nevşehir Öğretmen Evi çevresi oldu.

Nevşehir Öğretmen Evinde konaklayan misafirlerin cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülere göre, öğretmen evinin çevresinde sokak köpekleri cirit atıyor.  Nehabernevsehir internet sitesi Wahatshapp ihbar hattına ihbarda bulunan bir vatandaşın iddiasına göre; Nevşehir Öğretmen evi çevresinde gezen köpekler, öğretmen evine gelen vatandaşlara saldırdı.   Başıboş gezen köpekler özellikle Üniversite ve öğretmen evi arasında sürü halinde geziyor. Vatandaşlar ve üniversite öğrencileri özellikle Üniversite, yurtlar bölgesi, öğretmen evi ve Bahçeşehir çevresinde başıboş dolaşan köpeklerin toplanmasını istiyor.
Nevşehir’de sayıları her geçen gün artan sokak köpeklerinin son durağı Nevşehir Öğretmen Evi çevresi oldu.

Nevşehir Öğretmen Evinde konaklayan misafirlerin cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülere göre, öğretmen evinin çevresinde sokak köpekleri cirit atıyor. 

Nehabernevsehir internet sitesi Wahatshapp ihbar hattına ihbarda bulunan bir vatandaşın iddiasına göre; Nevşehir Öğretmen evi çevresinde gezen köpekler, öğretmen evine gelen vatandaşlara saldırdı.  
Başıboş gezen köpekler özellikle Üniversite ve öğretmen evi arasında sürü halinde geziyor. Vatandaşlar ve üniversite öğrencileri özellikle Üniversite, yurtlar bölgesi, öğretmen evi ve Bahçeşehir çevresinde başıboş dolaşan köpeklerin toplanmasını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.