MADO

Öğrencilerden Önce Veliler Karne Aldı

Nevşehir 19.01.2023 - 19:58, Güncelleme: 20.01.2023 - 09:21
 

Öğrencilerden Önce Veliler Karne Aldı

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Nevşehir İl Genelinde Başlatılan Aile Okulu Projesiyle bir çok Anne ve Baba'ya Eğitim verilidği vurgulandı.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Nevşehir İl Genelinde Başlatılan Aile Okulu Projesiyle bir çok Anne ve Baba'ya Eğitim verilidği vurgulandı.Bu anlamda dün bu eğitimler sona erdi. Çeşitli Okullardaki Eğitim sonunda mezun olanlara birer katılım belgesi ve okul sonrasında evlerinde okumaları için kitap hediye edilirken son gün etkinliklerine Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat'ta katıldı. Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''Öğrencilerimizden önce velilerimiz karnelerini aldılar.Karne günü öncesi İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Memet POLAT, "Aile Okulu Eğitimi" kursunu başarıyla tamamlayan velilerimize katılım belgelerini vererek kitap hediye etti'' denildi..  
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Nevşehir İl Genelinde Başlatılan Aile Okulu Projesiyle bir çok Anne ve Baba'ya Eğitim verilidği vurgulandı.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Nevşehir İl Genelinde Başlatılan Aile Okulu Projesiyle bir çok Anne ve Baba'ya Eğitim verilidği vurgulandı.Bu anlamda dün bu eğitimler sona erdi.

Çeşitli Okullardaki Eğitim sonunda mezun olanlara birer katılım belgesi ve okul sonrasında evlerinde okumaları için kitap hediye edilirken son gün etkinliklerine Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat'ta katıldı.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''Öğrencilerimizden önce velilerimiz karnelerini aldılar.Karne günü öncesi İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Memet POLAT, "Aile Okulu Eğitimi" kursunu başarıyla tamamlayan velilerimize katılım belgelerini vererek kitap hediye etti'' denildi..


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.