MADO

Nevsehirbelediyespor İkinci Yarıya Mağlubiyet İle Başladı

Nevşehir 14.01.2023 - 15:38, Güncelleme: 14.01.2023 - 16:09
 

Nevsehirbelediyespor İkinci Yarıya Mağlubiyet İle Başladı

3 Lig 1 Grupta bugün başlayan ikinci yarı ile birlikte heyecan da start almış oldu.

3 Lig 1 Grupta bugün başlayan ikinci yarı ile birlikte heyecan da start almış oldu. Eskişehirspor maçı'nı kazanarak ilk yarıyı 7.inci sırada tamamlayan Nevsehirbelediyespor bugün İzmir Alsancak stadında Türkiye'nin köklü takımlarından Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Maçta üstün bir oyun sergileyen ekibimizde ilk yarıda 11.inci dakikada Özgürcan Özcan ile 1-0 öne geçti. 24.Dakikada Karşıyaka Metin'in attığı gol ile durumu 1-1'e getirirken, 27.inci dakikada Dilaver Güçlü ile Nevsehirbelediyespor deplasmanda 1-2 öne geçti. İlk yarı bu skor ile sona ererken İkinci yarıda karşılıklı ataklar sonuç vermedi ve maç 1-2 Nevşehir Bediyespor'un lehine sonuçlandı. Maçın ikinci yarısı Nevşehirbelediyespor için tam bir hüsrana dönüştü. Maçta 70. İnci dakika Karşıyaka Fatih ile Durumu 2-2 yaptı Maçın 76. Incı dakikasında Karşıyaka Emre Gemici ile durumu 3-2 yaparken,80.inci dakika Gokya İravul Nevsehirbelediyespor'da kırmızı kart ile oyundan atıldı. Ataklarını daha da yoğunlaştıran Karşıyaka 90+1'de Fatih ile durumu 4-2'ye getirdi ve maç bu skorla sona erdi. Nevşehir Belediyespor önümüzdeki hafta saat 14'te Gazi Stadında Kelkitspor ile zorlu bir maça çıkacak.
3 Lig 1 Grupta bugün başlayan ikinci yarı ile birlikte heyecan da start almış oldu.
3 Lig 1 Grupta bugün başlayan ikinci yarı ile birlikte heyecan da start almış oldu.

Eskişehirspor maçı'nı kazanarak ilk yarıyı 7.inci sırada tamamlayan Nevsehirbelediyespor bugün İzmir Alsancak stadında Türkiye'nin köklü takımlarından Karşıyaka ile karşı karşıya geldi.

Maçta üstün bir oyun sergileyen ekibimizde ilk yarıda 11.inci dakikada Özgürcan Özcan ile 1-0 öne geçti.

24.Dakikada Karşıyaka Metin'in attığı gol ile durumu 1-1'e getirirken, 27.inci dakikada Dilaver Güçlü ile Nevsehirbelediyespor deplasmanda 1-2 öne geçti.

İlk yarı bu skor ile sona ererken İkinci yarıda karşılıklı ataklar sonuç vermedi ve maç 1-2 Nevşehir Bediyespor'un lehine sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısı Nevşehirbelediyespor için tam bir hüsrana dönüştü. Maçta 70. İnci dakika Karşıyaka Fatih ile Durumu 2-2 yaptı

Maçın 76. Incı dakikasında Karşıyaka Emre Gemici ile durumu 3-2 yaparken,80.inci dakika Gokya İravul Nevsehirbelediyespor'da kırmızı kart ile oyundan atıldı.

Ataklarını daha da yoğunlaştıran Karşıyaka 90+1'de Fatih ile durumu 4-2'ye getirdi ve maç bu skorla sona erdi.

Nevşehir Belediyespor önümüzdeki hafta saat 14'te Gazi Stadında Kelkitspor ile zorlu bir maça çıkacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.