MADO

Belediye'den Muhteşem Haftasonu

Gündem 12.01.2023 - 10:07, Güncelleme: 12.01.2023 - 10:07
 

Belediye'den Muhteşem Haftasonu

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran "Ücretsiz Biletlerinizi yoğunluk oluşmaması için şimdiden alın" dedi

Nevşehir Belediyesinden Çocuklara muhteşem bir haftasonu programı. İki gün boyunca Kültür Merkezi Çocuk Sesleri ile cıvıl cıvıl olacak. Nevşehir Belediyesi 15 Tatilin baslyacagi gelecek Hafta sonu çocuklara özel iki ayrı özel programi üstelik ücretsiz olarak çocuklara sunacak. " Haydi çocuklar, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne.21 Ocak ve 22 Ocak tarihlerinde sizler için çok güzel programlarımız var" açıklaması ile çocukları bu programlara davet eden; Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran "Ücretsiz Biletlerinizi yoğunluk oluşmaması için şimdiden alın" dedi .
Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran "Ücretsiz Biletlerinizi yoğunluk oluşmaması için şimdiden alın" dedi
Nevşehir Belediyesinden Çocuklara muhteşem bir haftasonu programı. İki gün boyunca Kültür Merkezi Çocuk Sesleri ile cıvıl cıvıl olacak.

Nevşehir Belediyesi 15 Tatilin baslyacagi gelecek Hafta sonu çocuklara özel iki ayrı özel programi üstelik ücretsiz olarak çocuklara sunacak.

" Haydi çocuklar, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne.21 Ocak ve 22 Ocak tarihlerinde sizler için çok güzel programlarımız var" açıklaması ile çocukları bu programlara davet eden;

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran "Ücretsiz Biletlerinizi yoğunluk oluşmaması için şimdiden alın" dedi .

20230112-095832 20230112-095830
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.