MADO

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Değişti

Siyaset 05.01.2023 - 18:36, Güncelleme: 05.01.2023 - 18:36
 

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Değişti

Nevşehir Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevinden ayrıldı.

Bir süre önce yapılan görevlendirme ile gündeme gelen Ayşe Bilgiç, Nevşehir Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevinden ayrıldı. Nevşehir Ak Parti Kadın Kolları Görevine ise Elife Deliçay Çelebi'nin atanacağı ancak şu aşamada resmi görevlendirme yazısının beklendiği öğrenildi. Bu arada Nevşehir Ak Parti Kadın Kolları Görevine ise Elife Deliçay Çelebi bugün Cumhurbaşkanı'nı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Nevşehir Heyetinde yer aldı.
Nevşehir Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevinden ayrıldı.
Bir süre önce yapılan görevlendirme ile gündeme gelen Ayşe Bilgiç, Nevşehir Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevinden ayrıldı.

Nevşehir Ak Parti Kadın Kolları Görevine ise Elife Deliçay Çelebi'nin atanacağı ancak şu aşamada resmi görevlendirme yazısının beklendiği öğrenildi.

Bu arada Nevşehir Ak Parti Kadın Kolları Görevine ise Elife Deliçay Çelebi bugün Cumhurbaşkanı'nı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Nevşehir Heyetinde yer aldı.

FB-IMG-1672930226457
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.