MADO

Savran ''Bende Sizin Gibi Belediye Çalışanıyım''

Nevşehir 04.01.2023 - 21:30, Güncelleme: 05.01.2023 - 08:34
 

Savran ''Bende Sizin Gibi Belediye Çalışanıyım''

Toplu İş Sözleşme törenine ilişkin ayrıtnılar bugün Nevşehir Belediyesi tarafından video ile paylaşıldı.

Dün imzalanan ve Belediye İşçilerine 2023 yılı için ücret artışını öngören Toplu İş Sözleşme törenine ilişkin ayrıtnılar bugün Nevşehir Belediyesi tarafından video ile paylaşıldı. Paylaşımı yapan isim ise Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran oldu.Savran ''Bende belediyenin bir çalışanıyım.Sizlerin gayretli çalışmaları ile şehrimizin daha güzel hizmet alacağından eminim. Sizler gibi samimi, dürüst ve çalışkan iş arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum ve sizlerle gurur duyuyorum.Hepinize helal olsun'' açıklamasında bulundu. Dünkü Törenden renkli anları içeren video.. .
Toplu İş Sözleşme törenine ilişkin ayrıtnılar bugün Nevşehir Belediyesi tarafından video ile paylaşıldı.

Dün imzalanan ve Belediye İşçilerine 2023 yılı için ücret artışını öngören Toplu İş Sözleşme törenine ilişkin ayrıtnılar bugün Nevşehir Belediyesi tarafından video ile paylaşıldı.

Paylaşımı yapan isim ise Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran oldu.Savran ''Bende belediyenin bir çalışanıyım.Sizlerin gayretli çalışmaları ile şehrimizin daha güzel hizmet alacağından eminim.

Sizler gibi samimi, dürüst ve çalışkan iş arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum ve sizlerle gurur duyuyorum.Hepinize helal olsun'' açıklamasında bulundu.

Dünkü Törenden renkli anları içeren video..

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.