MADO

Nevşehir KGK'dan Kitap Bağışı

Nevşehir 02.01.2023 - 13:07, Güncelleme: 02.01.2023 - 13:22
 

Nevşehir KGK'dan Kitap Bağışı

Nevşehir Öğretmen Evi Müdürü Seyrani İpek'te "Sayın Başer'e ve Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir Üyelerine bu nazik davranışları için kalben teşekkür ediyorum" dedi..

Nevşehir KGK Küresel Gazeteciler Konseyi temsilciliği olarak Nevşehir Ögretmen evinde, şehit Ögretmen Ayşenur Alkan adına açılan kütüphaneye kitap bağışında bulunuldu. 2022 Yılında Gaziantep İli Karkamiş ilçesinde hain terör örgütü üyeleri tarafından şehir edilen Ögretmen Ayşenur Alkan'ın anısına Nevşehir Öğretmen Evinde bu yıl oluşturulan Kütüphane yapılan kitap bağışları ile büyümeye devam ediyor. Toplumsal Projelerde her zaman ön saflarda yer alan Nevşehir Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Muammer Başer'de bu kütüphaneye, kendi kütüphanesinden seçtiği kitapları bağışlayarak destek oldu. Nevşehir Öğretmen Evi Müdürü Seyrani İpek'te "Sayın Başer'e ve Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir Üyelerine bu nazik davranışları için kalben teşekkür ediyorum" dedi..
Nevşehir Öğretmen Evi Müdürü Seyrani İpek'te "Sayın Başer'e ve Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir Üyelerine bu nazik davranışları için kalben teşekkür ediyorum" dedi..
Nevşehir KGK Küresel Gazeteciler Konseyi temsilciliği olarak Nevşehir Ögretmen evinde, şehit Ögretmen Ayşenur Alkan adına açılan kütüphaneye kitap bağışında bulunuldu.

2022 Yılında Gaziantep İli Karkamiş ilçesinde hain terör örgütü üyeleri tarafından şehir edilen Ögretmen Ayşenur Alkan'ın anısına Nevşehir Öğretmen Evinde bu yıl oluşturulan Kütüphane yapılan kitap bağışları ile büyümeye devam ediyor.

Toplumsal Projelerde her zaman ön saflarda yer alan Nevşehir Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Muammer Başer'de bu kütüphaneye, kendi kütüphanesinden seçtiği kitapları bağışlayarak destek oldu.

Nevşehir Öğretmen Evi Müdürü Seyrani İpek'te "Sayın Başer'e ve Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir Üyelerine bu nazik davranışları için kalben teşekkür ediyorum" dedi.. IMG-20230102-WA0007 IMG-20230102-WA0006 IMG-20230102-WA0004 IMG-20230102-WA0003 IMG-20230102-WA0005
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.