MADO

NE CESARETLİ BAŞKANLARIMIZ VARMIŞ

Gündem 30.12.2022 - 14:03, Güncelleme: 01.01.2023 - 13:48
 

NE CESARETLİ BAŞKANLARIMIZ VARMIŞ

Yani tarih yaprakları karıştırılıp tarihte neler olduğu yazılsa Nevşehir'de Belkide daha neler neler ortaya çıkıcak

Alttaki Gazete nüshahında yer alan Haber Nevşehir'in tarihindeki çok önemli bir olayı gözler önüne seriyor. Tarih yaprakları 3 Şubat 1971 Dönemin Belediye Başkanı Mustafa Parmaksız yani Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasının şimdiki Başkanı Mehmet Arif Parmaksız'ın Rahmetli Amcası. Haberde Nevşehir'deki Kasapların Koyun Etini satmayıp Ankara'ya gönderdikleri bu amaçla Nevşehir Belediyesinin koyunları toplayıp Kestirdiği ve satacağı yazılıyor. Yani Nevşehir'de 3 Şubat 1971 tarihinde Belediye Koyun Eti satmış.Yani tarih yaprakları karıştırılıp tarihte neler olduğu yazılsa Nevşehir'de Belkide daha neler neler ortaya çıkıcak
Yani tarih yaprakları karıştırılıp tarihte neler olduğu yazılsa Nevşehir'de Belkide daha neler neler ortaya çıkıcak

Alttaki Gazete nüshahında yer alan Haber Nevşehir'in tarihindeki çok önemli bir olayı gözler önüne seriyor.

Tarih yaprakları 3 Şubat 1971 Dönemin Belediye Başkanı Mustafa Parmaksız yani Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasının şimdiki Başkanı Mehmet Arif Parmaksız'ın Rahmetli Amcası.

Haberde Nevşehir'deki Kasapların Koyun Etini satmayıp Ankara'ya gönderdikleri bu amaçla Nevşehir Belediyesinin koyunları toplayıp Kestirdiği ve satacağı yazılıyor.

Yani Nevşehir'de 3 Şubat 1971 tarihinde Belediye Koyun Eti satmış.Yani tarih yaprakları karıştırılıp tarihte neler olduğu yazılsa Nevşehir'de Belkide daha neler neler ortaya çıkıcak

IMG-20221230-WA0006

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.