MADO

Özel İdare Yılın Son Haftasında Bu Çalışmaları Yaptı

Nevşehir 29.12.2022 - 17:03, Güncelleme: 30.12.2022 - 09:18
 

Özel İdare Yılın Son Haftasında Bu Çalışmaları Yaptı

İçme suyu elektrik azıları, kanalizasyon arızaları, yol kumlama, bakım-onarım,menfez yapım ve levhalandırma çalışmaları kapsamında;

Nevşehir İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada ''İdaremizin alt yapı ve üst yapı çalışmaları ekiplerimizce aralıksız devam etmektedir. İçme suyu elektrik azıları, kanalizasyon arızaları, yol kumlama, bakım-onarım,menfez yapım ve levhalandırma çalışmaları kapsamında; Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünce;Merkez İlçemize bağlı Boğaz Köyümüzde,Acıgöl İlçemize bağlı Tepeköy Köyümüzde, Avanos İlçemize bağlı Akarca ve Paşalı Köylerimizde, Kozaklı İlçemize bağlı Kapaklı Köyümüzde, Ürgüp İlçemize bağlı Mustafapaşa  Köyümüzde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderilmiştir. Avanos İlçemize bağlı Paşalı Köyümüzde, Ürgüp İlçemize bağlı Sofular Köyümüzde, Gülşehir İlçemize bağlı Gümüşkent Köyümüzde, Kozaklı İlçemize bağlı Akpınar Köyümüze, Derinkuyu İlçemize bağlı Çakıllı Köyümüzdeki hanelerin kanalizasyon sorunları giderilmiştir. Avanos İlçemize bağlı bulunan Sarılar Köyümüzde menfez yapım çalışmaları tamamlanmıştır.Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce;   Avanos İlçemize bağlı Paşalı ve Üçkuyu Köylerimizde, Hacıbektaş İlçemize bağlı Büyükkışla, Aşağıbarak ve Killik Köylerimizde kumlama çalışması gerçekleştirilmiştir. Göreme-Avanos yol güzarhında levha bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapılmıştır.Göreme-Ortahisar yeni yol üzerinde levha ve ışıklandırma çalışmaları yapılmıştır.Cezaevi-Çardak yol güzarhında kar yağışı sebebiyle tuzlama çalışmaları yapılmıştır'' denildi.
İçme suyu elektrik azıları, kanalizasyon arızaları, yol kumlama, bakım-onarım,menfez yapım ve levhalandırma çalışmaları kapsamında;

Nevşehir İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada ''İdaremizin alt yapı ve üst yapı çalışmaları ekiplerimizce aralıksız devam etmektedir. İçme suyu elektrik azıları, kanalizasyon arızaları, yol kumlama, bakım-onarım,menfez yapım ve levhalandırma çalışmaları kapsamında;

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünce;Merkez İlçemize bağlı Boğaz Köyümüzde,Acıgöl İlçemize bağlı Tepeköy Köyümüzde, Avanos İlçemize bağlı Akarca ve Paşalı Köylerimizde, Kozaklı İlçemize bağlı Kapaklı Köyümüzde, Ürgüp İlçemize bağlı Mustafapaşa  Köyümüzde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderilmiştir.

Avanos İlçemize bağlı Paşalı Köyümüzde, Ürgüp İlçemize bağlı Sofular Köyümüzde, Gülşehir İlçemize bağlı Gümüşkent Köyümüzde, Kozaklı İlçemize bağlı Akpınar Köyümüze, Derinkuyu İlçemize bağlı Çakıllı Köyümüzdeki hanelerin kanalizasyon sorunları giderilmiştir.

Avanos İlçemize bağlı bulunan Sarılar Köyümüzde menfez yapım çalışmaları tamamlanmıştır.Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce;
 
Avanos İlçemize bağlı Paşalı ve Üçkuyu Köylerimizde, Hacıbektaş İlçemize bağlı Büyükkışla, Aşağıbarak ve Killik Köylerimizde kumlama çalışması gerçekleştirilmiştir.

Göreme-Avanos yol güzarhında levha bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapılmıştır.Göreme-Ortahisar yeni yol üzerinde levha ve ışıklandırma çalışmaları yapılmıştır.Cezaevi-Çardak yol güzarhında kar yağışı sebebiyle tuzlama çalışmaları yapılmıştır'' denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.