MADO

Salih Çatlı'nın Annesi Vefat Etti

Gündem 24.12.2022 - 14:04, Güncelleme: 24.12.2022 - 14:12
 

Salih Çatlı'nın Annesi Vefat Etti

Mustafa Çatlı ve Salih Çatlı başta olmak üzere tüm aileye başsağlığı diliyoruz.

Nevşehir'in Tanınmış Ailelerinden Çatlı Ailesine bugün büyük bir acı ve ateş düştü. İş adamı Salih Çatlı bugün bunu yaptığı paylaşımla duyurdu. Salih Çatlı "Annem Gülser Çatlı Hakkın Rahmetine kavuşmustur. Cenazemiz Pazar günü Öğle Namazına Müteakip, Nevşehir Kurşunlu Camiinden kaldırılacaktır. Allah Rahmet Eylesin" açıklaması ile duyurdu. Bizde site olarak Merhum Gülser Çatlı'ya Yüce Allah'tan Rahmet, Mustafa Çatlı ve Salih Çatlı başta olmak üzere tüm aileye başsağlığı diliyoruz.
Mustafa Çatlı ve Salih Çatlı başta olmak üzere tüm aileye başsağlığı diliyoruz.
Nevşehir'in Tanınmış Ailelerinden Çatlı Ailesine bugün büyük bir acı ve ateş düştü.

İş adamı Salih Çatlı bugün bunu yaptığı paylaşımla duyurdu. Salih Çatlı "Annem Gülser Çatlı Hakkın Rahmetine kavuşmustur. Cenazemiz Pazar günü Öğle Namazına Müteakip, Nevşehir Kurşunlu Camiinden kaldırılacaktır. Allah Rahmet Eylesin" açıklaması ile duyurdu.

Bizde site olarak Merhum Gülser Çatlı'ya Yüce Allah'tan Rahmet, Mustafa Çatlı ve Salih Çatlı başta olmak üzere tüm aileye başsağlığı diliyoruz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.