MADO

Başkan Savran'dan Ziyaret

Gündem 19.12.2022 - 18:20, Güncelleme: 20.12.2022 - 08:24
 

Başkan Savran'dan Ziyaret

Altınışık ve yönetimini ziyaret ederek Nevşehir’imize yaptığımız hizmetlerimizi anlattım" açıklamasını yaptı.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran toplumun değişik kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Savran bu sefer Yeniden Refah Partisi il teşkilatını ziyaret etti. Başkan Savran'ı Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdülgani Altınışık ve teşkilat mensupları ağırladı. Bu ziyarete ilişkin olarak Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran "Yeniden Refah Partisi Nevşehir İl Başkanı Abdulgani Altınışık ve yönetimini ziyaret ederek Nevşehir’imize yaptığımız hizmetlerimizi anlattım" açıklamasını yaptı.
Altınışık ve yönetimini ziyaret ederek Nevşehir’imize yaptığımız hizmetlerimizi anlattım" açıklamasını yaptı.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran toplumun değişik kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Savran bu sefer Yeniden Refah Partisi il teşkilatını ziyaret etti. Başkan Savran'ı Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdülgani Altınışık ve teşkilat mensupları ağırladı.

Bu ziyarete ilişkin olarak Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran " Yeniden Refah Partisi Nevşehir İl Başkanı Abdulgani Altınışık ve yönetimini ziyaret ederek Nevşehir’imize yaptığımız hizmetlerimizi anlattım" açıklamasını yaptı.

20221219-181431

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.