MADO

Nevşehir Milli Eğitimin Bu Sayfadan Haberi Varmı ?

Gündem 14.12.2022 - 19:50, Güncelleme: 15.12.2022 - 16:41
 

Nevşehir Milli Eğitimin Bu Sayfadan Haberi Varmı ?

Devlet Kurumlarının Sosyal medya'yadaki sayfaları ise vatandaşı bilgilendirme amaçlı olarak açılıyor.

Sosyal Medya şu anda hemen hemen herkesin günlük hayatının bir parçası olmuş durumda,ancak açılan sayfalar hem resmi hemde gayrı resmi olarak insanlara ulaşıyor. Devlet Kurumlarının Sosyal medya'yadaki sayfaları ise vatandaşı bilgilendirme amaçlı olarak açılıyor. Ancak Milli Eğitim İl Müdürlüğü adına açılmış bir sayfa varki İsmi 'Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Devlet Kurumu · Gayriresmi Sayfa'' yazıyor bilgi bölümünde ekran da bir bayan resmi ama bu sayfayı kullanan hatta yorum yapanlar bile var. Hattta bazı Eğitim sendikaları bu sayfayı etkiketliyorlar bile.Yani sayfa aktif olarak kullanılıyor.Sayfada Milli Eğitim Haberleride yayınlanıyor. Müdürlük Çalışanlarından bazılarının da isimleri ve fotoğrafları bile var ançak bu sayfaya giren Nevşehir'liler Milli Eğitim Müdürlüğünün kendi sayfası olarak mı ? girecekler yoksa Altında Devlet Kurumu Yazdıkları bu Kendi ifadeleri ile Gayrı Resmi sayfayamı inanacaklar. Bu sayfayı yapanlar yönetenler Milli Eğitim Müdürlüğündemi çalışıyorlar, İl Milli Eğitim müdürlüğü yetkililerinin ve Milli Eğitim Müdürünün bu sayfadan haberdarmıdır,Haberdar ise bu sayfa kimin ve amacı nedir ?
Devlet Kurumlarının Sosyal medya'yadaki sayfaları ise vatandaşı bilgilendirme amaçlı olarak açılıyor.

Sosyal Medya şu anda hemen hemen herkesin günlük hayatının bir parçası olmuş durumda,ancak açılan sayfalar hem resmi hemde gayrı resmi olarak insanlara ulaşıyor.

Devlet Kurumlarının Sosyal medya'yadaki sayfaları ise vatandaşı bilgilendirme amaçlı olarak açılıyor.

Ancak Milli Eğitim İl Müdürlüğü adına açılmış bir sayfa varki İsmi ' Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Devlet Kurumu · Gayriresmi Sayfa'' yazıyor bilgi bölümünde ekran da bir bayan resmi ama bu sayfayı kullanan hatta yorum yapanlar bile var.

Hattta bazı Eğitim sendikaları bu sayfayı etkiketliyorlar bile.Yani sayfa aktif olarak kullanılıyor.Sayfada Milli Eğitim Haberleride yayınlanıyor.

Müdürlük Çalışanlarından bazılarının da isimleri ve fotoğrafları bile var ançak bu sayfaya giren Nevşehir'liler Milli Eğitim Müdürlüğünün kendi sayfası olarak mı ? girecekler yoksa Altında Devlet Kurumu Yazdıkları bu Kendi ifadeleri ile Gayrı Resmi sayfayamı inanacaklar.

Bu sayfayı yapanlar yönetenler Milli Eğitim Müdürlüğündemi çalışıyorlar, İl Milli Eğitim müdürlüğü yetkililerinin ve Milli Eğitim Müdürünün bu sayfadan haberdarmıdır,Haberdar ise bu sayfa kimin ve amacı nedir ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.