MADO

Başkan Savran'dan Sitemize Ziyaret

Nevşehir 14.12.2022 - 14:34, Güncelleme: 14.12.2022 - 14:34
 

Başkan Savran'dan Sitemize Ziyaret

Ziyarette Avanos DHA muhabiri Küresel Gazeteciler konseyi nevşehir üyesi Metin Yıldırım'da hazır bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan bugün Nevşehir Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir Temsilcisi ve sitemiz İmtiyaz sahibi Gazeteci Muammer Başer'e nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette Avanos DHA muhabiri Küresel Gazeteciler konseyi nevşehir üyesi Metin Yıldırım'da hazır bulundu. Sohbette Nevşehir'in genel sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. Belediye Başkanı Mehmet Savran "Biz Yerel Medyamıza büyük önem veriyoruz. Bu sebeple sizlerin bizler için yaptığınız haberler çok kıymetli. Bize yön gistermesi, eksiklikleri noksanlıkları bizlere hatırlatması açısından büyük değere sahip. Bu uyumlu çalışmamız bundan sonra'da devam edecek" dedi. Nevşehir Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir Temsilcisi ve sitemiz İmtiyaz sahibi Gazeteci Muammer Başer'de "Sayın Başkanım ziyaretiniz bizleri onurlandırdı, bizlere değer verip yazdığımız söylediğimiz konualara titizlikle egilmeniz bizleri mutlu ediyor.İkimizinde amacı daha güzel bir Nevşehir Bunu için bir arada çalışmaktan sonra derece memnunuz"derken Ziyaret Avanos DHA muhabiri Küresel Gazeteciler Konseyi üyesi Metin Yıldırım'ın Belediye Başkanı Savran'a Avanos fotoğrafı hediye etmesi ile sona erdi.
Ziyarette Avanos DHA muhabiri Küresel Gazeteciler konseyi nevşehir üyesi Metin Yıldırım'da hazır bulundu.
Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan bugün Nevşehir Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir Temsilcisi ve sitemiz İmtiyaz sahibi Gazeteci Muammer Başer'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Avanos DHA muhabiri Küresel Gazeteciler konseyi nevşehir üyesi Metin Yıldırım'da hazır bulundu.

Sohbette Nevşehir'in genel sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. Belediye Başkanı Mehmet Savran "Biz Yerel Medyamıza büyük önem veriyoruz. Bu sebeple sizlerin bizler için yaptığınız haberler çok kıymetli. Bize yön gistermesi, eksiklikleri noksanlıkları bizlere hatırlatması açısından büyük değere sahip. Bu uyumlu çalışmamız bundan sonra'da devam edecek" dedi.

Nevşehir Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir Temsilcisi ve sitemiz İmtiyaz sahibi Gazeteci Muammer Başer'de "Sayın Başkanım ziyaretiniz bizleri onurlandırdı, bizlere değer verip yazdığımız söylediğimiz konualara titizlikle egilmeniz bizleri mutlu ediyor.İkimizinde amacı daha güzel bir Nevşehir Bunu için bir arada çalışmaktan sonra derece memnunuz"derken

Ziyaret Avanos DHA muhabiri Küresel Gazeteciler Konseyi üyesi Metin Yıldırım'ın Belediye Başkanı Savran'a Avanos fotoğrafı hediye etmesi ile sona erdi.

IMG-20221214-WA0010

IMG-20221214-WA0009
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.