MADO

NTSO ve NTB Başkanları, Doğu'yu Ziyaret Etti.

Nevşehir 14.12.2022 - 11:11, Güncelleme: 14.12.2022 - 11:13
 

NTSO ve NTB Başkanları, Doğu'yu Ziyaret Etti.

Doğu "Her İki Kurumun değerli Yöneticileri ve Üyelerine sonsuz teşekkürler ediyorum" dedi.

Bir süre önce Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak atanan Adnan Doğu'ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli,Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Habil Uluer,Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Her iki kurumun yönetim kurulu üyeleri ziyaret'te hazır bulundular. Ziyarete ilişkin olarak bir açıklama yapan Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu "Her İki Kurumun değerli Yöneticileri ve Üyelerine sonsuz teşekkürler ediyorum" dedi.
Doğu "Her İki Kurumun değerli Yöneticileri ve Üyelerine sonsuz teşekkürler ediyorum" dedi.
Bir süre önce Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak atanan Adnan Doğu'ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli,Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Habil Uluer,Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Her iki kurumun yönetim kurulu üyeleri ziyaret'te hazır bulundular.

Ziyarete ilişkin olarak bir açıklama yapan Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu "Her İki Kurumun değerli Yöneticileri ve Üyelerine sonsuz teşekkürler ediyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.