MADO

Son Dakika...Adnan Doğu İstifa Etti

Gündem 10.12.2022 - 21:17, Güncelleme: 11.12.2022 - 14:48
 

Son Dakika...Adnan Doğu İstifa Etti

Bu arada Bu kapsamda olan Bazı yönetim kurulu üyelerinin de bu hafta içinde bulundukları makamlardan yada Meclis Üyeliklerinden istifa edecekleri öğrenildi..

Yakın zamanda İlhan Kaya'nın istifası ile boşalan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı Görevine atanan Adnan Doğu Belediye Meclis Üyeliğinden istifa etti. Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğünde yer alan Bir Kişi İki ayrı görevde bulunamaz hükmü dolayısıyla Nevşehir Belediyesi Meclis Üyeliğinden İstifa eden Doğu sadece İl Başkanı Olarak Görevine devam edicek. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan Doğu'nun istifası ile boşalan Nevşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine ise Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediyesi Meclis yedek üyesi Kadir Mumyakan'ın Belediye Meclis Üyesi olması bekleniyor. Bu arada bu kapsamda olan  yönetim kurulu üyelerinin de bu hafta içinde bulundukları makamlardan yada Meclis Üyeliklerinden istifa edecekleri öğrenildi..
Bu arada Bu kapsamda olan Bazı yönetim kurulu üyelerinin de bu hafta içinde bulundukları makamlardan yada Meclis Üyeliklerinden istifa edecekleri öğrenildi..

Yakın zamanda İlhan Kaya'nın istifası ile boşalan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı Görevine atanan Adnan Doğu Belediye Meclis Üyeliğinden istifa etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğünde yer alan Bir Kişi İki ayrı görevde bulunamaz hükmü dolayısıyla Nevşehir Belediyesi Meclis Üyeliğinden İstifa eden Doğu sadece İl Başkanı Olarak Görevine devam edicek.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan Doğu'nun istifası ile boşalan Nevşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine ise Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediyesi Meclis yedek üyesi Kadir Mumyakan'ın Belediye Meclis Üyesi olması bekleniyor.

Bu arada bu kapsamda olan  yönetim kurulu üyelerinin de bu hafta içinde bulundukları makamlardan yada Meclis Üyeliklerinden istifa edecekleri öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.