MADO

Satranç Sevenler Müjde

Gündem 09.12.2022 - 09:23, Güncelleme: 09.12.2022 - 09:23
 

Satranç Sevenler Müjde

Nevşehir Gençlik Merkezinde yapılacaktır. Turnuva Yönergesi ve kayıt için nevsehir.tsf.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz" denildi.

Nevşehir'de küçük büyük herkesin büyük bir zevkle oynadığı satranç severler için yeni bir turnuva düzenleniyor. Nevşehir Gençlik ve Spor il müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu Nevşehir il Temsilciligi tarafından organize edilen Şampiyona 17-18 Aralık tarihinde düzenlenecek. Şampiyonaya ilişkin olarak yapılan açıklamada "Küçükler - Yıldızlar Nevşehir İl Birinciliği Satranç Yarışmaları 17-18 Aralık 2022 tarihlerinde Nevşehir Gençlik Merkezinde yapılacaktır. Turnuva Yönergesi ve kayıt için nevsehir.tsf.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz" denildi.
Nevşehir Gençlik Merkezinde yapılacaktır. Turnuva Yönergesi ve kayıt için nevsehir.tsf.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz" denildi.
Nevşehir'de küçük büyük herkesin büyük bir zevkle oynadığı satranç severler için yeni bir turnuva düzenleniyor.

Nevşehir Gençlik ve Spor il müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu Nevşehir il Temsilciligi tarafından organize edilen Şampiyona 17-18 Aralık tarihinde düzenlenecek.

Şampiyonaya ilişkin olarak yapılan açıklamada "Küçükler - Yıldızlar Nevşehir İl Birinciliği Satranç Yarışmaları 17-18 Aralık 2022 tarihlerinde Nevşehir Gençlik Merkezinde yapılacaktır. Turnuva Yönergesi ve kayıt için nevsehir.tsf.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.