MADO

Özel İdare Köylerin Eksikliklerini Gideriyor

Nevşehir 06.12.2022 - 19:29, Güncelleme: 07.12.2022 - 08:23
 

Özel İdare Köylerin Eksikliklerini Gideriyor

Merkez İlçemize bağlı Özyayla Köyümüzde ve Hacıbektaş İlçemize bağlı Kayaaltı Köyümüzde ilave kanalizasyon kanal hattı yapım çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Nevşehir İl Özel İdaresi Ekipleri Bu Hafta Yine Kasaba ve Köylere Hizmet Götürmeye Devam ediyor.Bu kapsamla yapılan çalışamalr ise ''İdaremiz Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekiplerimizce;Merkez İlçemize bağlı bulunan Boğaz ve Basansarnıç Köylerimizde, Derinkuyu İlçemize bağlı Çakıllı Köyümüde, Gülşehir İlçemize bağlı Eğrikuyu Köyümüzde, Ürgüp İlçemize bağlı Karacaören, Şahinefendi, Taşkınpaşa ve Mustafapaşa Köylerimizde meydana gelen İçme Suyu Elektrik Arızaları giderilmiştir. Gülşehir İlçemize bağlı Civelek Köyümüzde, Derinkuyu İlçemize bağlı Çakıllı Köyümüzde ilave İçme Suyu Kanal Hattı yapılmıştır. Gülşehir İlçemize bağlı Gümüşyazı Köyümüzde, Merkez İlçemize bağlı Özyayla Köyümüzde ve Hacıbektaş İlçemize bağlı Kayaaltı Köyümüzde ilave kanalizasyon kanal hattı yapım çalışmaları gerçekleştirilmiştir.   Ayrıca;Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekiplerimizce;Kozaklı İlçemize bağlı Dörtyol ve Kaşkışla Köylerimizde, Hacıbektaş İlçemize bağlı Aşıklar Köyümüzde levha bakım onarım yenileme işlemi gerçekleştirilmiştir.
Merkez İlçemize bağlı Özyayla Köyümüzde ve Hacıbektaş İlçemize bağlı Kayaaltı Köyümüzde ilave kanalizasyon kanal hattı yapım çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Nevşehir İl Özel İdaresi Ekipleri Bu Hafta Yine Kasaba ve Köylere Hizmet Götürmeye Devam ediyor.Bu kapsamla yapılan çalışamalr ise ''İdaremiz Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekiplerimizce;Merkez İlçemize bağlı bulunan Boğaz ve Basansarnıç Köylerimizde, Derinkuyu İlçemize bağlı Çakıllı Köyümüde, Gülşehir İlçemize bağlı Eğrikuyu Köyümüzde, Ürgüp İlçemize bağlı Karacaören, Şahinefendi, Taşkınpaşa ve Mustafapaşa Köylerimizde meydana gelen İçme Suyu Elektrik Arızaları giderilmiştir.

Gülşehir İlçemize bağlı Civelek Köyümüzde, Derinkuyu İlçemize bağlı Çakıllı Köyümüzde ilave İçme Suyu Kanal Hattı yapılmıştır. Gülşehir İlçemize bağlı Gümüşyazı Köyümüzde, Merkez İlçemize bağlı Özyayla Köyümüzde ve Hacıbektaş İlçemize bağlı Kayaaltı Köyümüzde ilave kanalizasyon kanal hattı yapım çalışmaları gerçekleştirilmiştir.
 
Ayrıca;Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekiplerimizce;Kozaklı İlçemize bağlı Dörtyol ve Kaşkışla Köylerimizde, Hacıbektaş İlçemize bağlı Aşıklar Köyümüzde levha bakım onarım yenileme işlemi gerçekleştirilmiştir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.