MADO

Acıgöl'de Uyuşturucu Yakalandı

Asayiş 06.12.2022 - 10:38, Güncelleme: 06.12.2022 - 10:38
 

Acıgöl'de Uyuşturucu Yakalandı

Acıgöl İlçesi mülki sınırları içerisinde, 3 şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada 9,5 gr metamfetamin ele geçirildi.

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan aramalarda 3 kişinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı  ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında Acıgöl İlçesi mülki sınırları içerisinde, 3 şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada 9,5 gr metamfetamin ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan adli işlem başlatıldı.
Acıgöl İlçesi mülki sınırları içerisinde, 3 şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada 9,5 gr metamfetamin ele geçirildi.
Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan aramalarda 3 kişinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı  ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında Acıgöl İlçesi mülki sınırları içerisinde, 3 şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada 9,5 gr metamfetamin ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan adli işlem başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.