MADO

Kuş'lara Ev Yapıyorlar

Gündem 05.12.2022 - 19:57, Güncelleme: 06.12.2022 - 08:20
 

Kuş'lara Ev Yapıyorlar

Yurt'ta kalan öğrenciler özellikle kış aylarında dışarı da kalan Hayvanlara yönelik minik evler yapıyorlar, bugünlerde yapılan minik evlerin sahipleri ise Kuşlar oldu.

Nevşehir'in Gülşehir İlçesinde bulunan Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören öğrenciler, gündüz okulda Eğitim ve Öğretim görürüken akşamları da çeşitli aktivitelerle çeşitli beceriler elde ediyor. Gülşehir'de Bulunan Yurtlarda Kalan öğrenciler el emeği göz nırı eserlerine bugünlerde çok çok güzel bir işle gündeme geliyor. Yurt'ta kalan öğrenciler özellikle kış aylarında dışarı da kalan Hayvanlara yönelik minik evler yapıyorlar, bugünlerde yapılan minik evlerin sahipleri ise Kuşlar oldu. Kuş Evleri Yapımına ilişkin olarak paylaşılan kısa video'da Kuş Evlerinin nasıl yapıldığı gösterilirken ''Gülşehir Yurdu öğrencilerimiz "Gönüllülükte yorulmak olmaz" diyor ve soğuk kış günleri için sokaktaki dostlarını unutmayıp kuş evleri yapıyor'' açıklamasıda yapıldı.. 
Yurt'ta kalan öğrenciler özellikle kış aylarında dışarı da kalan Hayvanlara yönelik minik evler yapıyorlar, bugünlerde yapılan minik evlerin sahipleri ise Kuşlar oldu.

Nevşehir'in Gülşehir İlçesinde bulunan Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören öğrenciler, gündüz okulda Eğitim ve Öğretim görürüken akşamları da çeşitli aktivitelerle çeşitli beceriler elde ediyor.

Gülşehir'de Bulunan Yurtlarda Kalan öğrenciler el emeği göz nırı eserlerine bugünlerde çok çok güzel bir işle gündeme geliyor. Yurt'ta kalan öğrenciler özellikle kış aylarında dışarı da kalan Hayvanlara yönelik minik evler yapıyorlar, bugünlerde yapılan minik evlerin sahipleri ise Kuşlar oldu.

Kuş Evleri Yapımına ilişkin olarak paylaşılan kısa video'da Kuş Evlerinin nasıl yapıldığı gösterilirken ''Gülşehir Yurdu öğrencilerimiz "Gönüllülükte yorulmak olmaz" diyor ve soğuk kış günleri için sokaktaki dostlarını unutmayıp kuş evleri yapıyor'' açıklamasıda yapıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.